Nyhalvår

Idag har jag passat på att ligga och pressa i solen jätte länge. Flera timmar faktiskt. Stekt ryggen nu medan jag kan, så nu har jag insett att jag måste köpa ny after sun.. aja det var värt det.
Förövrigt tycker jag att det känns som att det är nyår på fredag. Eller iallafall mininyår, nyhalvår kanske man ska kalla det? Lite skum känsla hur som helst, jag är verkligen lycklig över att det ska bli ett nytt halvår? Kan ju vara för att de senaste två veckorna har varit så fyllda med stress över metaltown, midsommar och annat.
Sen har jag ju alltid tyckt om hösten bäst. Augusti har alltid varit den bästa månaden de senaste åren. Så ska kickstarta nya halvåret med den där roliga grejen jag pratat om. Sen kommer Sandra äntligen hem snart med. Ska bli kul att kunna gå ut med henne och Anja snart, tror inte vi varit ute tillsammans sen den där galna kvällen på nivå och fiskrestaurangen osv för 2år sen? Aja hur som helst, det kommer bli ett bra halvår!

och en annan rolig grej, ett skämt min bror drog om sitt jobb, herregud va jag skrattade..
- Vet ni vad man kallar någon som är ny på mcdonalds?
-Nybörjare

Midsommar

Den här veckan alltså.. vet knappt hur jag ska beskriva den? På vissa sätt har det varit en riktig kanon vecka, okej mest små saker men det var sånna småsaker man blir så stört lycklig av. Kul på jobbet, fan va jag är glad över att jag har mitt jobb. På andra sätt har det varit den sämsta veckan på länge. Har fortfarande ont i ansiktet från att jag svimmade förra helgen. Fått fina blåmärken på benen från att jag halkade också. Dessutom har jag spenderat hela veckan med att gå och tänka över precis samma saker som så många gånger annars för att tillslut hamna i världens bråk, som så många gånger annars, för att sen sitta där ledsen och inse att jag förlorat en av mina bästa vänner igen.

Som om det inte vore nog så har jag haft ångest över att behöva fira midsommar som jag egentligen verkligen inte tycker om alls och tillråga på allt varit sjuk hela veckan. Tji fick jag för att jag var så glad över förra helgen.
Så på midsommarafton fick jag åka till läkarn för att få höra henne säga
"Det här ser verkligen inte bra ut".
Jag trodde på fullaste allvar att hon skulle säga att jag var döende, så allvarlig lät hon.
Så farligt var det tack o lov inte, det visste jag innerst inne med men ni vet man är snabb och tror det värsta ibland.
Hur som helst fick jag penicillin, så nu är jag snart helt frisk igen.

Kvällen firades hemma hos mig med grillning,fina vänner och vin.
(läkarn sa att det var okej med lite vin hehe..)
Bilderna på människorna blev rätt dåliga så ni får bara se bilder på maten.
Förövrigt kan jag lägga till att det är ingen smart idé att ha på sig en vit klänning när man ska försöka tända en grill för första gången i sitt liv, när det dessutom blåser.

Hit the floor

Vilken helg det blev.. Jag trodde att det skulle vara jobbigare att missa Metaltown, haft magkatarr på g hela veckan, ritkigt ont i måndags, bara för att jag varit så stressad över att missa festivalen.
Men det blev en händelsefull helg ändå.
I fredags hängde jag med Sara o Majsan på café vanilj. I går blev det utekväll med Moa, Malin och Malin på vasastan där vi fick drinkbiljetter och jag var på så sjukt bra humör, svin taggad. Sedan gick jag och Malin till Valand, mötte upp ännu fler människor och det slutade med att jag svimmade medan jag väntade på att få ett glas vatten. Varbergs svimningarna all over again. Slog i ansiktet så jag trodde jag brutit näsan, o jag har riktigt ont i halva ansiktet idag. Efter det blev kvällen rätt jobbig av helt andra anledningar som löste sig tillslut som tur var.
Det kommer ju bli en kväll som sents ska glömmas i alla fall.
Den här dagen har varit lite upp och ner den med, som innehöll allvarliga samtal, tårar och skratt. Så nu ska jag avsluta med en kopp kaffe och tänka igenom allt som hänt under helgen.
Här är en bild från Moas blogg, den är från i går när vi var på Vasastan

etiquette for a lady


Sounds of a playground fading

Idag känns det rätt segt att jag börjar så tidigt imorgon eftersom jag så gärna hade velat gå på In Flames releaseparty för nya plattan idag. Det hade känts roligare att hänga med bandet o massa härligt folk o dricka öl än att lyssna med låg volym på spotify.
Det känns lite hårt att behöva missa en till grej. Lite orättvist att allt ska hamna på fel dagar. Men som tur är så har jag ju den där roliga grejen jag skrev om igår att se framemot.

Fuel for hatred

Den senaste veckan har jag spelat sönder Satyricon - Fuel for hatred. Om det är något band jag verkligen längtar efter att se snart så är det Satyricon. Det är över 2år sen jag och Sandra såg dem sist nu. De är helt klart ett av mina favorit band och det finns inte mycket som slår dem live.
Förövrigt tänkte jag tala om att jag precis fixat en riktigt kul grej att se fram emot nu för min del. Något jag längtat efter hur länge som helst och nu är det snart dags. Men mer om det en annan gång.

Lillebror tar studenten

Idag tog min bror studenten. Min lillebror som klippte av sig sitt långa hår igår.
Tråkigt väder, men han var lycklig ändå.

Långledigt=Nagellack

Långledigt och jag har både nagellack och jordgubbar. Kan knappt bli bättre ju.

RSS 2.0