Skolan

Testat massa kompressorer idag, hörde mycket tydligare nu hur de fungerade. Har haft svårt för dem innan, eller ja det är inte supertydligt nu heller, men välldigt mycket bättre än gymnasietiden iallafall. Super bra utbildning nu när vi fick gå runt 2 o 2 hela dagen o testa olika kompressorer i lugn och ro. man lär sig verkligen massor.


Min klass

Hittade interbvjun med mig, Andreas och Emil för utbildningen. Fast svaren är helt ändrade och felciterat, men det är väl inget ovanligt. Jag har t.ex. inte alls bestämt mig för att satsa på PA, jag är mer inne på studio, eller kankse både och.
Men läs artikeln här

Ska kila ner till gymmet strax, för idag blir det body pump, inte lika förkyld idag och mycket mindre hosta så riktigt peppad för träning :D

Aw

As gulligt att få blommor budat till skolan :D
Avundsjuka klasskompisar med, och alla blev jätte nyfikna när det inte stod vem det var ifrån :P Fast jag hade mina aningar ;)
Mamma, Robert, Sanna o barnen kom hit på kvällen. Fick städat lite snabbt innan så de var iallafall lite fint här.

Lillbrorsan i den fula fåtöljen


Visade Virtual Barber shop för Frida, Hampus och Sanna. Frida skrattade sönder. Sånt vi läser om i skolan så kolla upp det på youtube och testa, det är jätte coolt.

De hade tagit med sig min soda streamer som jag fick i helgen av Sanna och henns familj, så nu blir det massor med kolsyrat vatten igen! Som jag längtat!

:(

Fail hosta.... jävligt fail
Blir ju bara värre hela tiden :( jävla förkylning som aldrig går över
osv
Fail kväll
inte helt okej att vara ensam då, och inte att lyssna på deprimerande musik heller egentligen.
armband jag fick av malin i present nu i helgen, fick ett likadant halsband med


armband från Sandra

Träna?

Sitter här och funderar på om jag ska orka gå ner till gymmet idag. Inte vart där på länge nu så verkligen dags. Frågan är om jag har tid (eller ja lust haha..)
Borde egentligen städa lite här hemma, fyller 20 i morgon så mamma, Sanna och barnen kommer, kankse resten av mina syskon med. De har inte varit här innan, eller ja förutom mamma då, så bäst att de får ett bra intryck. Min lillasyster är skeptisk till att det kan vara bra här eftersom jag och grannen har gemensam toalett, hon tror mig inte riktigt när jag säger att man vänjer sig.

Frågan är om det är ett tillräckligt bra argument för att inte gå på body pumpen idag. Kan skylla på att jag hostat sönder hela natten, blir nog bra att jag får en dammsugare imorgon för nu känner jag vekrligen av dammet här.. och kallt med, det hjälper inte förkylningen.
Vill ladda upp filmerna från i torsdags med Marionette på facebook med. Kanske borde ta och logga in på gymmets hemsida och hålla tummarna på att passet är fullbokat haha.
Det börjar om en timma så chansen finns ju iallafall.

Känns ju minst sagt mer lockande att koka lite kaffe, hämta en varm tröja, ladda upp filmerna och sen leta mer musik till mina spelningslistor på spotify.
och ja.. städa också.. kankse ;)

Göteborg och sånt

As nice i Göteborg.
Union Square som skulle vart förband åt Dead by april kom inte och Marionette ersatte istället. Så sjukt nice. Inte sett dem sen februari, lätt favoriterna så lyckan var extrem.


Martin fick se ale. Sanna och resten kom förbi och käkade tårta och sånt, för att någon fyller 20 på tisdag.
På lördagen var det pc och trädgårn som gällde. Synd dock att uteserveringen på trädgårn stängt, inte alls lika bra där då.
Idag var vi på Jensens. Sen var jag och fikade hos Malin med Moa.
Jätte bra helg. Fast alla mina helger har vart super bra de senaste månaderna, det är välldigt värt.


Ny låt med Sonic Syndicate, med nya sångaren. As bra! Var lite rädd att de skulle låta sämre nu, sångaren är ju ändå en välldigt viktig del, men hade aldrig behövt oroa mig, det här låter as bra.

Bra dag

Idag har jag en riktigt bra dag :) Eller ja den har väl för och nackdelar, men just nu är det fördelarna som gäller.
och om 45min ska jag kila ner till tåget och åka hem till mamma och syskonen :D Längtar faktiskt hem lite nu.
och saknar skrållan massor

Förkylning och skor

Idag blev det inte någon teori utan praktiskt arbete hela dagen. Välldigt värt.
Vi fick göra massa olika kopplingar för att lära oss patchen, gjorde liknande grejer förra onsdagen så då drömde jag om sladdar, mikrofoner och olika kopplingar hela natten, det orkar jag inte idag haha.
Men känns som man fått mer kläm på det nu iallafall, fast inte så konstigt att man lär sig mer ju fler gånger man gör det.

Nu sitter jag och dregglar över skor, ingen större lust att göra något mer vettigt just nu. Har egentligen massor att göra, men lite sent att diska, städa och packa nu.
Imorgon efter skolan bär det av till Göteborg över helgen, Dead by april, pc, trädgårn, göteborg är alltid nice.
Så får väl ta och boka tågbiljetten snart tror jag. Om en liten stund iallafall.
Måste ta lite kan yang innan.. inte okej att vara förkyld.http://www.heels.com/shoes-for/party-girl
as värd hemsida


Okej?

Det är inte helt okej att sitta uppe och fixa med spelningslistorna på Spotify när man egentligen ska sova.
Sov jätte dåligt i natt, vaknade hela tiden och var säker på att jag raderat väckarklockan från mobilen, hur nu det skulle ha gått till? Fick starta telefonen och gå igenom almenackan flera gånger.. helt flummigt..

och ändå sitter jag kvar här fast jag borde sova.. Men hittade Kitties nya skiva nu, måste lyssna lite iallafall.

Måndag igen

Sonic Syndicate ur högtalarna och en kopp kaffe i handen. Skön måndags kväll.

Gått igenom mixerbordet lite mer idag, eller ja inte så lite, rätt många timmar. Det finns en del att lära sig minst sagt. Känns skönt att en del sitter kvar från gymnasiet. PFL- Pre Fader listning satt minsann kvar, kom inte på vad knappen gjorde först, men kom ihåg vad förkortningen stod för iallafall haha, alltid något.
Kommer ihåg mer än bara den knappen med, men just PFL pluggade jag och Michelle in extra hårt, vet visserligen inte varför, men vi gjorde det.

Segt bara att vara förkyld medan man har flera timmar teori. Det stör bara lite när man sitter där och hostar och snorar. Dessutom är det extra segt att känna sig febrig när lektionen börjar dra över tiden och man inte längre hänger med för 5öre över alla uttag på patchen man ska lära sig och vilka man inte behöver lära sig.

Sitter och pratar med Moa nu med om huruvida vi ska hinna färga håret innan vi ses på torsdag när vi ska se Dead by april. Jag tycker det känns som ett jätte bra tidsfördriv att fixa håret på torsdag, har ändå inget vettigt för mig på morgonen när mamma ska sova och syskonen är i skolan. Kör nog på det då.

Träningsvärk

Massa träningsvärk idag, sepciellt i benen. Så känner att jag inte direkt orkar ta tag i varken städningen, matlagningen eller packningen. Det kommer göra ont att resa sig upp, så jag väntar iallafall någon minut till. Har åtminstone satt på tvätten, alltid något.

Måste gå igenom garderoben sen och se vilka kläder jag ska ta med i helgen, det är skit svårt att bestämma sånt i förväg haha

Fick mina nya öronproppar igår förresten, gjutna efter mina öron. Känns som en bra investering, kommer nog användas en hel del i framtiden hoppas jag.

Men nej nu är det nog dags att slita sig från datorn, kommer aldrig bli klar annars haha

Öronproppar från Bellman & Symfon
Öronproppar från Bellman & Symfon

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0