He´s got my back

Har känt mig som en zombie hela veckan, jobbat tidigt och inte kunnat sova. Så helgen är varmt välkommen nu. Firar med en kopp kaffe, dock 5e koppen.. fast det värsta med det är att jag tänker att det "bara" är 5e koppen, det är inte helt okej.
Eftersom jag varit så trött hela veckan så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Så inget spännande att berätta.
Men däremot från förra helgen, då jag spenderade ett par timmar hos min syster under dagen på påskafton. Hampus frågade ut mig om mitt liv och vissa personer, jag berättade att den personen var elak och han svarade med : men..alltså.. vill du att jag ska prata med honom eller?
Jag dog lite, alltså han är 10år och ändå vill han beskydda mig, han är verkligen världens bästa kille.

Nya tag

Känner att bloggen får lida lite nu, men så är det.
Var en tuff vecka med jobbigt beslut, man vet vad som är rätt men hjärtat ville inte lyssna på hjärnan. Men nu är dom överrens, så det känns som jag lyft bort en stor sten och kan andas ordentligt igen ungefär.
Helgen var allmänt bra. Fylld med vänner, middag, bio och vin för att sedan avslutas med en promenad i stan med Moa.
Köpt en ny telefon med, fira att jag fick min finaste lönespec häromdagen. Visserligen hittar jag alltid anledningar att fira. Men det är ju faktiskt både roligt och ganska värt att bara fira allt möjligt hela tiden.

One by one

För ett tag sen köpte jag en ny mascara som jag verkligen är helt kär i. Lätt den bästa jag någonsin haft, så rekommenderar den starkt! The one by one volume express mascara från maybelline.

Dagens sanning

Om man kör bil varje dag känns det rätt surt att lägga 760kr på ett busskort man bara ska använda ibland på helgerna.

aw och morgonbussar

Igår var det after work med jobbet med start på glasscafét o fortsättning på Hard rock. Trevligt :)
Aldrig varit på Hard rock innan, eller ja restaurangbesök visserligen men aldrig på nattklubben. Så det var kul att testa någonting nytt.
Avslutade dock med vad som börjar kännas som att det händer alldeles för ofta nu, jag missade sista bussen med några sekunder.
Så det blev en lång väntan på morgonbussen. Var så sjukt trött, hade försökt ta en powernap på eftermiddagen men kunde inte sova och jag hade ju trots allt gått upp 04.40 så att vänta på bussen till 7 var långt i från uppskattat.
När jag äntligen fick kommit hem och somnat så ringde Sanna och väckte mig två timmar senare och sen kunde jag inte somna om. Så idag är en trött och seg dag.
Hann färga håret igår förresten. Svart som gäller nu igen.

RSS 2.0