Svårstavat


Presenter från kattsandlådan

Förut idag märkte vi en dålig vana Skrållan fått. Mamma fick syn på henne när hon sprang till kattsandlådan, tog nått och sprang in på bex rum. Ja.. ni fattar väl vad hon tog antar jag, trevlig överraskning för bex att hitta sånna fina presenter i sin säng haha.
Nu kom hon alldeles nyss och hade nosen full av sand, skulle försöka fota henne men hon hann slicka i sig det mesta innan jag hann ta kort.

I am an ocean, I am the sea

I fredags var det viktigt möte, promenad med sara och esperanza och därefter after work som gällde. Sedan hamnade vi efter många om och men på chez, tror inte jag varit där sen efter liseberg förförra året och man kan ju minst sagt säga att det märktes att vi hunnit bli äldre sen dess. Det var nästan pinsamt att vara där trots att vi inte är tonåringar längre haha :P
Efter det hamnade vi på sticky, börjar nästan bli stammisstället för mig nu men musiken i källarn är ju sjukt värd.

I går var det inflyttningsfest hos Moa på schemat och efter det drog jag, Sara och Johannes till Röda sten. Träffade gamla kompisar jag inte sett på super länge så det var roligt :)

Förövrigt hade jag byxor på mig när vi var ute i fredags. Första gången sen våren förra året, fast å andra sidan hände det väl inte så ofta innan det heller.

Bussresa

Förut satt jag på en buss jag aldrig åkt innan, skulle till centralen. Så stannade bussen vid polhemsplatsen och jag tänkte fan va käckt jag trodde jag skulle få gå från heden.
och ja, det var ju käckt, men det hade ju varit ännu bättre om jag faktiskt hade hoppat av också och inte bara suttit där och tänkt på hur bra det var att bussen stannade så nära haha..

Aja, nu ska jag iväg på promenad med Sara och esperanza. Håller på och lär Esperanza att säga cicci, snart kan hon :)
Så påtal om promenad så lägger jag in promenad bilder från en av alla skrållanpromenaderna.. det ser ju trevligare ut med bilder i inläggen ;)

AtmosFear

Alltså shit va högt det är.. vågar man åka i sommar? Det är på gränsen alltså haha

Problemlösarböcker

Mamma har massor av olika böcker som är bra mot allt och ingenting. Hon brukar alltid försöka övertala mig att läsa de här böckerna, olika beroende på vad som passar just då. Det kan vara böcker om hur man ska tänka, hur man städar och möblerar för att få rätt energier, böcker som talar om varför man är som man är bara för att man är född i en viss månad eller böcker som talar om varför tjejer är katter och killar är hundar.. Böcker om det mesta.
Jag brukar aldrig läsa när hon säger till mig, däremot de tillfällena när boken bara råkar ligga framme i rätt stund då kan jag ta och bläddra igenom den.
Det var vad som hände idag. Jag fick syn på en sån där problemlösar bok om precis det som hackade mest på hjärtat just idag. Det var en bok som verkligen var helt perfekt skriven, precis de orden jag behövde höra idag. Så otroligt härlig och positiv bok skriven av Benny.
Inte nog med att man blev glad av att läsa allt han skrivit, det påminde om mötet jag hade med honom och alla riktigt bra saker han sa.
Tänker inte gå in på vilken bok det var eller varför den behövdes just idag, det här blir nog egentligen bara en påminelse för mig själv om att jag borde läsa mammas böcker oftare för de flesta är faktiskt rätt peppande.

Promenad


Hårfärgen

Varit en riktigt bra dag idag, härliga nyheter and so on. Men inget jag tänker skriva om här, ville bara att ni skulle veta att jag är på bra humör idag ;)
Så istället visar jag en bild på hur håret blev efter färgning och klippning. Istortsett ingen skillnad alls såsätt.
Fast är faktiskt inte nöjd, så klippte till det själv idag istället, känns ju lite fult att lägga massa pengar på frisören o sen ändå fixa det själv. Kanske ska låta bex fixa det ännu mer, inte bestämt mig än.
Förövrigt är jag fortfarande sjuk och har fortfarande ont i ögonen.

Just drive

Nu har jag skrivit massor av utkast till inlägg idag men varje gång jag ska publicera så ångrar jag mig. Så istället för att berätta om vad jag gjort idag eller göra som alla andra och tala om hur bra alla hjärtans dag är eller hur mycket det suger så lägger jag bara in en av mina favoritlåtar.
Lyssnade sönder den här låten hela förra året, och ja hitills i år med.
Så eftersom jag älskar den här låten så passar det rätt bra att lägga in den nu på alla hjärtans dag :) Eller ja, tekniskt sett är det ju den 15e feb nu men en halvtimma hit eller dit ;)

Jag vill ha vår

Jag tycker det kan bli vår nu, så det blir okej att gå utomhus i leggins en kväll utan att få sota för det jätte länge efteråt.
Jag längtar efter promenader i stan med takeaway kaffe, jag vet att man kan gå nu också men det blir en helt annan grej när man kan stanna upp och sola ansiktet lite. Finns det någon bättre känsla än när solen börjar värma lite?
Istället sitter jag här och är förkyld, känns som jag fått bihåleinflammation igen dessutom. Så idag blir det alvedon, nässpray,kang yang och te som gäller. Kurera mig som sjutton så man är pigg o kry imorgon.

History repeats itself

Jag har lyckats igen. Trots att jag var super försiktig och blivit nogrann med att inte lämna grejer i garderoben längre så blev jag ändå av med min plånbok. Hade den i väskan, så vart ska man ha grejerna egentligen för att få ha kvar dom? Varken garderoben eller ha med sig det in på krogen funkar ju.
Den här gången är dock sjukt mycket enklare än sist. Det var ju trots allt "bara" körkortet, bankomatkortet, gymkorten och kaffekorten som försvann nu.
Den här gången har jag ju dessutom en massa foton till körkortet liggandes här hemma. Så det går väl förhoppningsvis ganska snabbt och lätt att få tillbaks korten.
Men ändå, det är surt som fan.. det var ju inte änns 2månader sen sist. Inte ok!

Latte queen

Nyss varit hos frisören och klippt av håret lite, ingen större skillnad direkt. Kom fram till att jag oftast kör varannat frisörbesök med jätte stor förändring o varannat bara toppar håret typ. Sånt är livet.
Nu tänkte jag ägna dagen åt att greja med nytt nagellack och ny hårfärg. Mamma sa emot mina planer på att bli blond, så det får väl vänta ett tag. Mörkt hår är ju trots allt mer min grej.

Ingen mer lila

Har fortfarande lite ont i nacken så det blir ingen body pump idag. Attans jag har faktiskt abstinens.
Istället har jag städat en massa här hemma, i brist på vettigare saker att göra. Fick ringt och bokat tid hos frisören också. Hade tänkt färga håret idag men min hårfärg har utgått! Så himla surt för jag var riktigt nöjd med den. Hur som helst blev jag sur och bokade tid så jag får klippt håret åtminstone, så ska jag fundera över vilken färg jag ska ha istället då.
Fick sökt ett jobb nu dessutom som jag vill ha helt fruktansvärt mycket, det verkar riktigt ballt så nu får ni hålla tummarna för mig :) Det stämmer in rätt bra på det som mediumet sa dessutom så det här kankse är mitt jobb :D hoppas hoppas!

Nu ska jag strax åka till Moa, första gången vi ses på flera månader (om man inte räknar att vi sprang på varandra på stan i julas) Fattar ni hur mycket vi kommer ha att prata om?
Det har hänt rätt mycket för båda den senaste tiden ju. Med killar, bostäder, jobb osv.
Herregud jag har hunnit ha 2 jobb sen vi sågs sist? Helt stört det här ju..

Another weekend

Det blev en helg fylld av nya människor, eller ja de flesta räknas väl inte som nya direkt, men nästan. What ever.
Fick gått till nya uteställen med. I fredags var vi på Valand, jag har faktiskt aldrig varit där innan men jag gillade det. I går var vi på jazzhuset, aldrig änns hört talas om det innan. Det var helt okej fast inte riktigt vad jag kände för.
Trevlig helg iallafall :)

Bästa citatet från helgen lär vara : Jag är kär i Sebastian för han slår mig inte
Haha, det bästa med det var att det var helt seriöst med haha

Tog bara kort i fredags. Då blev det utekväll med Sandra, Jennifer, Marion och Tina.
är inte Marion, i blommig klänning, lite lik Moa? iallafall på den här bilden.

Nackspärr

Jag har fått helt störd nackspärr.. eller så kankse jag bara haft mildare nackspärr tidigare o fått en ordentlig nu? Aja ont som fan iallafall, trodde att jag skulle svimma ett tag, inte ok!
Men en roligare sak, påtal om nackspärr ;) är att de har släppt massa nya bra band till metaltown :D Bring me the horizon, Arch Enemy, Deicide och All that remains är några av de nya banden de släppt som jag minsann tänker se :)
Speciellt Bring me the horizon, de var as grymma när jag såg dem sist och deras chelsea smile spelas ständigt på min mp3 och spotify.

Happy days

Jag har haft en helt underbar helg. Helt fullspäckad med bara massa roliga saker. Blivit shopping, middag, bio, trägårn och hunnit med ett par timmar hos min syssling som jag aldrig träffar annars. Härliga vänner och fint väder.
Jag har varit på helt sjukt bra humör hela helgen, trots att jag blivit motarbetad från en del håll..
Det behövdes verkligen en sån här super bra helg med massor av skratt efter alla tråkigheter som var under veckan.
Nu ska jag snart kila ner till bussen och se till att ha en minst lika bra dag idag :)
Förövrigt så har världens mysigaste katt flyttat in på mitt rum.

RSS 2.0