Feather and skull

Löning och semester idag, finns det änns något annat alternativ än att shoppa lite då? Idag lyxade jag till det med ett par nya örhängen hör och häpna! Jag har inte köpt örhängen på hur många år som helst. Såvida man inte räknar i höstas efter att jag råkade slåsönder de jag hade i öronen med en hårborste, fast då köpte jag ju exakt likadana som jag hade innan så jag tycker inte det gills.
Sånna här stora hängandes örhängen däremot, det har jag köpt sen typ 6an? Så det passar väl bra nu när jag ändå kör på makeover.

Efter en stunds arbete

Så här såg jag ut i fredags vid första rasten. Lite svårt o se all vaniljglass jag hade fått på mig när man har vita kläder, men ni får ialf se min sjukt coola workoutfit.

Harry P

Nu när jag har lite tid över passar jag på att läsa på om allt som hänt i Norge, man blir verkligen berörd när man läser blogginlägg från folk som var ute på ön. Helt sjukt.
Dessutom läser jag på lite om utbildningar, jag har varit lite inne på en den senaste månaden, så ser till att verkligen läsa på om vad det är. Ska inte vara för snabb att säga vad det är eftersom jag är långt ifrån säker på att jag ska satsa på det.

Snart ska jag in till stan, ikväll är det Harry Potter som gäller. Åh vad jag längtat! Men vad tomt det kommer bli att inte ha några fler Harry filmer att se framemot sen.
Min bror berättade häromdagen att han knappt sett någon av filmerna. Hur går det änns ihop? Jag som älskar både filmerna och böckerna och brukar se på dom lite då och då. Har kört harrymarathon flera gånger med syskonbarn och kompisar, men min bror har undgått filmerna?
Övertalade honom att se dom, jag menar måste jag se Star Wars måste han se Harry Potter.

we find ourself blissful again

Nu börjar min semester. Fast egentligen är jag inte ett dugg sugen på att vara ledig men man vänjer väl sig.
Ska lyxa till det med nagellack idag bara för att jag kan.

Igår jobbade jag vid maskinen som gör 2liters, det innebär oftast att man får ganska mycket glass över sig, igår var inget undantag. Jag var täckt i vaniljglass och skulle direkt på after work sen. Det är då man är glad att det bara var vaniljglass, så man inte luktade som min bror gjorde när han jobbade i fiskbilen.

Förövrigt, här har ni min senaste repeat låt. Marissa burns trey - Airbourne. Jag blir på så bra humör av att lyssna på den, och lite kär i sångarens röst måste jag erkänna. Kanske skulle ta och börja hänga lite mer i Varberg haha

en av anledningarna till att bo själv

Jag har letat efter mina favoritleggins ett tag, ett par jag la ganska mycket mer pengar på än annars. Idag gav jag upp hoppet om att de ska ligga på mitt rum, så kikade i bex garderob. Där låg dom. Tydligen hade hon dessutom gjort ett ganska stort hål som hon lagat med häftstift! Tack?

it's times like these you learn to live again

Det går i vågor. Ibland går det inte att sluta tänka, sluta sakna, sluta ångra sig. Det hade varit så mycket enklare om det inte var så mycket annat samtidigt. Men det kommer väl alltid vara allt på en gång. Just nu idag känns det mest bara tomt o jobbigt, jag vet att det blir bättre med tiden o det blir bättre nu. Försöker tänka att det är i sånna här lägen man lär känna sig själv och ser vilka ens riktiga vänner är. Aja skulle mest bara visa att jag lever.

In case you were wondering


Att hämta ut ett paket

Igår körde jag ner Bex till Tempo för att hon skulle hämta ut ett paket. Jag satt utanför och väntade med Skrållan när Bex kommer ut svinförbannad och berättar att vi måste hem och hämta hennes papper på att hon bytt namn eftersom de vägrade att lämna ut paketet till henne. Det var nämligen adresserat till Bex men på hennes leg står det Rebecka.
En annan gång förra sommaren när jag skulle hämta ut ett paket fick jag inte eftersom jag inte hade med mig avin, bara mitt leg. Det faktum att jag pekade på vilket paket det var och sa att det står ju mitt namn på det spelade ingen roll.
Men i vintras fick jag hämta ut mitt bankomatkort trots att jag inte hade något leg. Det är ju helt stört, enda saken dom borde ha högre säkerhet på kunde man hämta ut problemfritt.
Men bex vitaminer och min klänning ska dom vara överdrivet dryga för.

RSS 2.0