Dagens plus och minus

Dagens roligaste var när Bob öppnade ett brev från banken och trodde att han fått över 61miljarder kronor på sitt konto.
Sen såg han att det bara var ett kundnummer haha

Mindre kul var att jag fick visa leg på ica idag igen för en tia lott.. plus att tjejen i kassan sa att jag inte änns såg ut som 18. Tack?

Försöka få ordning på kläderna

Efter jobbet idag åkte jag till allum en sväng för att dels försöka hitta byxor eller leggins och dels hitta nån party topp jag kan ha på after worken nästa vecka. Hittade inget och hamnade dessutom i den där trevliga bilkön som numera är Ales kännetecken. Underbart när det tar mer en dubbla tiden att ta sig hem.

När jag kom hem började jag tvätta, ambitiös med flera tvättar dessutom. När jag stoppat in sista tvätten i maskinen och startat den kom jag på att jag glmt lägga i mina ena byxor o ena legginsen ochd et var bara pågrund av dom som jag skulle tvätta överhuvudtaget. Fick inte upp luckan till maskinen heller så fick snällt låta tvätten bli klar istället o ta de andra imorrn.
Men nu kom jag precis på att jag glömde lägga i både tvättmedel och sköljmedel sista gången.. alltså hur fail är inte det här?
Borde gå o lägga mig istället.

Nya skor


Inflammation och Blåmärken

Jag har haft rätt ont i benen i 2dagar nu, benhinneinflammation tydligen. Så för att göra det hela ännu trevligare blev mina ben ovän med en container igår. Onödigt..
Skulle ut med containern som var överfull med glass, papper och kartonger. Men containern var trasig så den tippade framåt hela tiden, tänk er som en skottkärra som man tippar frammåt. Jag gick i rask takt, containern väger 160kg, plus skräpet.. o så tippar den frammåt, 5ggr, så jag flög rakt in i den med smalbenen samtidigt som jag fick kämpa för att den inte skulle tippa helt så skräpet skulle åka ut.
När jag väl kom in igen såg det ut som en chokladbomb smällt på mig haha
Så nu har jag massa fina blåmärken på smalbenen, och försöker smörja med liniment och voltaren för att lindra inflammationen jag hade sen tidigare, men det är inte så mysigt att massera in liniment på ben fulla av blåmärken.
Men som tur är så känns det bättre när man går på klack, så det är nog lugnt att dansa hela natten ;) eller vad tror ni.

Hittat på ticnet

Eftersom Moa vill att jag ska uppdatera här så får jag väl göra det då ;)
Men det har inte hänt något intressant direkt.. ialf inget jag tänker skriva här (men jag har massor jag kan berätta för dig Moa :P )
Så för att visa er andra något lite mer intressant än medelanden till Moa så kan jag tala om att häromdagen när jag satt och kollade på ticnet om det kommer någon bra spelning snart så hittade jag min brors band där, random men coolt.

Viktiga saker att komma ihåg

Tänkte berätta välldigt intressanta saker för er:
- Man blir inte mindre rädd bara för att man blundar samtidigt som man kör bil.
- Jag måste be om andra järntabletter nästa gång jag ger blod, idag mår jag jätte illa från den där tabletten..

Off to Emma


Nu på äldre dar

Glömde att berätta att igår lyckades jag knäcka till min höft, gjorde jätte ont och idag har jag ont i hela benet..? Lite konstigt tycker jag allt.
Frågan är ju vad jag ska göra åt det? Ska man försöka knäcka tillbaks? stretcha? vila benet eller träna det lite extra? hm..

Schitzovecka

Början av den här veckan har varit den jobbigaste på flera månader. Har varit helt sjukt stressad och allt har känts hopplöst. Sen löste allt sig på några minuter igår och sen dess har det bara varit helt underbart. Sån extrem lättnad.
och idag var jag hos min jobbcoach, hon sa massa fina saker och jag går alltid därifrån glad. Extra glad idag.

Nu ska jag dricka första koppen kaffe på en vecka (jag vet att jag skulle vänta nästan en vecka till.. men jag har för mycket abstinens nu) och bara njuta av livet en stund innan jag ska iväg till Emma.
Skulle ju sett trevligare ut med en bild här, men jag har världens sämsta hårddag så det är inget som får hamna på bild :P

RSS 2.0