Armband

Träffade Michelle idag, helt allvarligt så minns jag inte änns när jag såg henne sist. Eller jo, det var när hon i all hast lämnade min dammsugare till mig samma dag som hon flyttade till Gotland, dagen innan jag flyttade till Jönköping.
Det var härligt att träffa henne igen, det behövdes. Vi fick kollat på en hel del skor, jag måste kanske köpa nya för mina älskade vardagsskor har gått sönder :( tji fick jag som sa att dom skulle vara bättre för att dom inte var från din sko eller skopunkten :P
Hela klacken håller på att ramla av från ena skon, så frågan är om det är billigast att se om skomakarn kan fixa det eller helt enkelt köpa nya skor?
Fast hittar inga jag gillar lika mycket :P
eller.. så spikar jag fast klacken själv :P
Fick ialf investerat i nya armband, vi kan kalla det tröstshopping. Fast egentligen har jag vart på väg att köpa det ett bra tag, det var bara en bättre anledning ;)
I bakgrunden kan man se min nya bokhylla förresten.. var tvungen att göra något åt rummet för mina grejer fick vekrligen inte plats. Så handlade förra veckan, o igår fick jag äntligen satt ihop den, helt själv :) Fast hann med en hel del svordomar och frustration innan den blev klar :P
Men det blev bra, nu har jag äntligen fått packat upp alla grejena och det är mycket mer trivsamt på rummet :)
Ska sätta upp några hyllor på väggen med, för mina skor och parfymer :D Mest bara för att det ska kännas som mitt rum :P

25oktober

Jag har ont i magen, ont i ögonen och mår illa.
Jag är ledsen, arg, besviken, stressad och knäckt.
Jag känner mig värdelös, ensam och misslyckad.
Allting var tvunget att gå fel samtidigt.
Allting
och jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att det ska börja bli bättre.
Det är det som är det värsta.

24oktober

Jag hatar att jag var så jävla naiv och faktiskt hoppades.

En del saker är lite roligare än annat

Skrattar så jag får ont i magen.. sjukt kul sida. Tryck på bilden så får ni se bob dansa.

The Obliterator

Because when you´re in pain, nothing else can exist. Not thought. Not emotion. Only the drive to escape the pain. When it´s strong enough, the obliterator strips us of everything that makes us who we are, until we´re reduced to creatures less than animals, creatures with a single desire and goal: escape.

Pass krångel

Motivationen är noll idag. Var på ett möte som visade sig vara totalt oinspirerande och ogivande.. Så sen har hela dagen bara varit omotiverande.
Men så för att tala om något mer intressant; min bror är på turné i england nu och förra veckan stal någon hans plånbok med pengar, bankomatkort, id-kort o annat smått o gott i. Välldigt jobbigt för honom med tanke på att han har nationellt id-kort och det var det som blev stulet, så nu kan han inte ta sig hem.
Om 2,5månad hade det vart lätt att fixa nytt på ambassaden men nu är han för liten.
Så efter en massa krångel verkar det som det löst sig nu. Det krävdes underskrift från både mamma och pappa. Helst av allt ville de att de skulle skriva på papprerna i London. Lätt match? nja..
Slutade med att Sanna fick kört ner pappa till polisen för att skriva på papprerna, mamma skulle åkt ner sen men det slutade med att hon fick faxa ner papprerna istället.
Så förhoppningsvis kan brorsan komma hem nu i veckan, håll tummarna.

The last airbender

Det blev ett spontant biobesök idag. The last airbender, hade inga större förväntningar på den, knappt lockad att se den överhuvudtaget. Men det är ju alltid trevligt med ett biobesök. Min bror brukade kolla massor på den tecknade serien Avatar som gick på nickelodeon, samma berättelse som den här filmen.
Filmen är uppdelad i 3delar, så det här var den första.
Nu sitter jag här helt blown away. Den var grymt bra! Jag ska lätt se alla de andra filmerna med.

Stallet


Bubbles och Anna Nalick

Jag har fastnat för Bubbles igen, och lyssna på Anna Nalick-Breathe om och om igen.
Precis som för snart 3år sen (seriöst det är snart 3år sen? galet..)
Det är ialf perfekta sysselsättningen om man inte vill tänka på något annat, utan bara vara. Man ska helst lyssna på just den låten dessutom, den lugnar och man kan lyssna huur många gånger som helst utan att tröttna..
medan jag var flitig användare av lastfm och började lyssna på Breathe så mycket hade jag lyssnat över 500ggr på typ 2-3månader.. så bra är den :D Det kommer alltid vara min favoritlåt.

Sömn och blodgivning

Jag är så trött hela tiden nu. Inte så konstigt kanske med tanke på all stress och sånt.. men det hjälper ju inte att målare knackar på tidigt för att måla dörren, folk går runt på taket o utanför mitt fönster, Droppen smsar o vill ha mitt blod, Soc ringer fel och berättar dessutom vad de ringde om? De får dom ju inte säga när de ringer till fel person? Sen är sängen sämst.
Idag har jag varit och gett blod. Dom har smsat massa i flera dagar, Sa att jag fick lämna från och med den 13e men de hann smsa typ 3-4ggr inom en vecka bara för att påminna att jag snart skulle få ge.. Idag skrev dom att det var brist o att de verkligen verkligen behövde mitt blod nu. Så det blev en tripp dit.
Sedan gick jag förbi Cubus en snabbis, där hade de rea på massa parfymer så slog till på en som jag kollat på i typ 1½år nu. Varit påväg att köpa den massa gånger men låtit bli. Nu hittade jag en liten flaska och dessutom på rean liksom så då var det okej.

Äntligen är det löst

Idag hände något riktigt riktigt bra.
Jag var på Sportlife för att höra hur det gått angående mitt kort. Det kortet jag har gäller bara i Jönköping och det har varit överdrivet mycket meck att försöka ändra så jag kan använda det här. De alternativen som fanns var att åka dit och antingen uppgradera till Sverigekortet för 600kr i månaden eller se till att sälja det till någon och ändå behöva åka dit och skriva på papper. Eller betala 3-4k för att slippa kortet.
Men idag när jag kom till Sportlife i nödinge berättade tjejen som jobbar där att de har ordnat allt åt mig. Allt!
Helt sjuk lättnad, det här har verkligen varit en av de sakerna som pressat mig mest senaste veckorna. Så helt enorm lättnad.
Dessutom ordnade de så jag fick Ale kortet och kommer nu betala 30kr mindre i månaden än vad jag redan gjorde. Behöver inte betala någon avslutsavgift eller någon startavgift eller nått. Allt jag behövde göra vad att skriva på papper för mitt nya kort.
Så inte nog med att jag slipper gå o stressa upp mig över det här, nu kan jag åka o träna så jag kan tänka på allt annat som är fel och stressa lite mindre.
Kan nog inte beskriva hur mycket det här betydde för mig.

Höstmys

Finns det något bättre än en härlig promenad i stan en fin höstdag och takeaway kaffe till det? Tror inte det..
Eller ja det är klart, det blir ju tusen gånger bättre om man kan gå och hålla i någons hand och sitta på en parkbänk och pussas med, det har ju faktiskt gjort det välldigt mycket bättre.
Men det blir inte riktigt samma sak att göra det med Helena haha :P Så det blev kaffe och promenad.
Trevligt det med, fan vad jag älskar hösten, ialf sånna här dagar. Lätt bästa tiden på året, lätt!

Today is a new day

Det här har nog varit den bästa dagen på länge. Inte så speciell egentligen, jag har bara bestämt mig för att det är bättre nu så då är det så.
Satt o fixade nya header så jag kan fixa ny design på bloggen, perfekt till en nystart liksom. Nackdelen var att photoshop la av och jag hade glömt spara. Så efter 3års nötande på gymnasiet och sen ett halvår till på senaste utbildningen plus all tid hemma så glömmer jag att spara emellan åt? Hm....
Men men nu är bilden borta ialf så får börja om, fast såsätt då har jag bara något o göra igen så egentligen är det rätt okej ;)
Till det blir det massa trance mixad Bring me the horizon, det är rätt nice.
Men dagens mest passande låt är Ändå Pantera- Cowboys from hell. För mig påminner den om nystart o drömmar o glädje. Kankse inte så konstigt egentligen med tanke på minnena till den låten :)


Kattungar

Alltså jag dör, hur söta var inte de här kattungarna <3 Jag ska köpa en katt snart. När jag har tid o plats o så alltså. Då ska jag köpa en sån katt som den gråa i längst ner i mitten.
Förövrigt skön annons, hon avslutar med att skriva "Ring för mer information eller bara en pratstund." haha..
Här hittar ni annonsen

Just Dance

Tanken var egentligen att det skulle blivit utgång igår kväll men efter många om och men blev det en hemma kväll för min del, riktigt besviken. Men jag hann med en spontan kaffe med min granne Hanna som är Martins (grannen martin alltså..) syster. Det måste varit minst 6-7år sen jag pratade med henne ordentligt, om änns nånsin? Jaja hon blev kvar här någon timma ialf, hon var utelåst men sen blev hon kvar här. Trevligt :)
I dag däremot har jag upplevt mina längsta minutrar någonsin. Så som tur var skulle moa ut med madde och sofie idag och jag ska hänga på. Tack o lov annars hade jag nog gått under idag, idag ligger nog på topp 10listan över jobbigaste dagarna i mitt liv. Så tänkte lägga kvällen på topp 10 listan över bästa utekvällarna :)
Dessutom fick jag en anledning att använda min nya klänning jag fyndade på blocket för någon månad sen.

Torsdagsbestyr

Blev ett besök på sportlife idag. Fick pratat med en till där för att få hjälp att fixa kortet. Seriöst det är helt stört jobbigt att fixa så kortet ska gälla här.
Men den här tjejen höll med mig och skulle också försöka ringa runt och se om hon kunde fixa det på något sätt. Håll tummarna! Jag vill inte behöva betala 600kr i månaden eller lägga ut på blocket där ändå ingen kommer köpa.. jag vill bara att kortet ska funka här utan att man ska behöva betala extra varje gång man ska använda det, hur mycket begärt är det egentligen?
Men men.. fick ialf tränat idag, även om det kostade.

Skulle träffat Elin sen men hon mådde dåligt så hon fick ställa in. Som tur var fick jag tag i Malin, tur det för idag ville jag verkligen verkligen inte sitta hemma.
Så vi spenderade kvällen på Viktoria, eller heter det Vasa Viktoria? aja.. mat och lite vin blev det. Sen drog vi hem till Malin och drack kaffe.

Skrållan äter chips


En sån där dag..

En sån dag alltså.. när det väl börjat gå fel så går allt fel verkligen.
Idag var inget undantag, först stod det en lastbil i vägen när jag skulle köra ut från parkeringen här hemma så fick snällt vänta på att de skulle asfaltera klart innan jag kunde åka till tandläkarn, kom försent för det.
Sedan skulle jag dra en tand, aldrig änns haft hål innan så jag var jätte nervös.
Dessutom har en visdomstand på andra sidan munnen växt så det skaver på kinden o gör ont, så tandläkarn och sköterskan skulle använda något medel som de knappt förstod sig på och påpekade att det skulle svida _jätte_ mycket. Som om inte det vore nog satt de dessutom med ryggarna mot mig hur länge som helst och disskuterade hur man skulle använda medlet, betryggande? neh.. jag låg där i stolen o verkligen skakade tillslut.

När jag kom hem hade jag lyckats gå mot väggen med min arm, så lite senare märkte jag att min nya jacka var full med vitmålarfärg. Jag visste inte änns att de hade målat på vårat hus idag. Jätte fail!
Lyckades som tur va få bort färgen efter en bra tids slit.
Men dagen har faktiskt haft bra stunder med, fick sökt ett jobb idag som verkar kanon, heltid också det är nice :)
Men bäst av allt är att jag gjort lite framtidsmål så allt börjar kännas lite bättre.

Mammas födelsedag

Idag fyller mamma år så jag passade på att köpa tårta åt henne medan hon sov och så fick hon yantra tofflor av mig och småsyskonen.
Skrållan fick också lite tårta så hon var glad. Ska se till att fixa någon film på henne när hon käkar chips förresten. Hon är helt sjukt galen i chips. Hon gör mycket roligt men som hon blir när det finns chips, det slår allt haha.. helt galen XD

wulffmorgenthaler

När man skrattar högt fast man är ensam, då vet man att något är riktigt kul. Som dagens wulffmorenthaler haha!

Vad hände med Sonic Syndicate?

Det är lite tråkigt att Sonic Syndicate har ändrat stil så brutalt sen de bytte sångare. De var verkligen sjukt bra innan, nu känns dom bara ja? som alla andra..
Dessutom är dom ju inte lika bra live längre, det är inte helt okej att sångaren sjunger så falskt då. Han har jätte fin röst på skivan men inte live.
Skulle nog inte kalla bandet metal längre ialf.. kanske smått ibland, men ja bara smått..
Förövrigt, Nathans röst påminner faktiskt rätt mycket om Brolles. Eller är det Brolle Jr han heter?
Det är synd att det blivit såhär för Sonic Syndicate har varit ett av mina favoritband sen första gången jag hörde jailbreak för över 4år sen. Många härliga minnen sen dess, kommer inte änns ihåg hur många gånger jag och Sandra varit på deras spelningar men ett par gånger har det allt blivit. Så det är riktigt riktigt tråkigt att de inte är ett dugg lockande att se dom live längre.

Gymkort

Var på Sportlife och försökte fixa med mitt gymkort idag. Passade på att prata med dom på sportlife i jönköping när jag var där i fredags om hur jag ska göra med gymkortet nu. Ville uppgradera så jag kunde få det guldkortet som finns här som gäller både i ale och jönköping. Låter väl logiskt att kunna uppgradera till det då?
Nej tydligen inte.. för det var olika regioner o dom kunde inte se det kortet.. så slutade med att jag skulle ta o kolla här istället.
Här var de mycket mer hjälpsamma, hon som jobbade där ringde till dom i jkpng och pratade. Försökte fixa det på alla sett, ringde högst uppsatta chefen och allt. Men ja det verkar som jag blir tvungen att försöka sälja kortet på nått sätt eller uppgradera till sverigekortet som kostar 600kr/mån.
Dessutom måste jag åka dit bara för att skriva på papprerna. Så jag är riktigt besviken nu, kan använda kortet här såsätt men det kostar extra varje gång jag använder det.
Mest segt är att det bara var en månad sedan jag köpte det :/
Hade det inte varit mindre än 6mån bindningstid kvar hade det gått att flytta över men nu var det för lång tid kvar.
Så atte.. känner att allt går min väg nu. Not.

Raised Fist

Raised Fist på trädgårn i november känns ju inte helt fel. Hade varit sjukt värt, måste hitta någon som går med.Någon som känner sig lockad?

life's like an hourglass glued to the table

Packat upp mesta av grejerna idag och jag har tappat bort mina högtalare till datorn. När nånting väl börjat gå fel..
jävla helvete.
Det var verkligen inte så här jag hade tänkt spendera den här helgen. Inte ensam och ledsen o besviken. Jag hade tänkt en rolig helg, hittat på något kul efter att jag fyllt år o allt.. inte sitta här ensam och inse att jag typ inte har något kvar.

Jaha..

Officiellt Alebo igen nu. Hämtade alla grejerna idag. Seriöst hur misslyckat som helst att flytta hem 2ggr på mindre än 1år.
Så nu funderar jag på om jag ska packa upp grejerna eller lägga mig på soffan och dö en stund för allt suger just nu.

RSS 2.0