Snö, snö och ännu mera snö

Sjukt trött på vintern nu. Det var jätte mysigt med snö över jul och nyår.
Men nu räcker det! Svin kallt ute, och det snöar massor.. jag vill kunna gå i mina vanliga leggins utan att frysa.
Dragit på mig en förkylning nu med, det var precis det som saknades.

Vart och träffat Helena idag, har inte sett henne sen i somras typ så det var verkligen inte igår. Trevligt var det ialf :)

Imorgon ska jag upp tidigt, åka till skolan.
Jobbigt när jag vant mej vid att gå upp sent.

No more will I wake up feeling empty and dead

Låten som spelas mest på min ipod just nu.
( Bleed the sky får gärna komma till Metaltown med höhö)

På´t igen då..

Nya dag, tack och lov.. as fail igår.. och i förrgår..
Bex ska söka jobb i Kanada. Jag vill också flytta till Kanada, eller iallafall nånstanns långt bort, kanske. Jag vet inte.
Skönt att prata med Michelle ialf, den enda som inte drar en massa fejkat pepptalk om att allt blir bra, som ändå bara svider som fan att höra.

Metaltown

Sweet In Flames kommer också :D
Fast det är nog faktiskt Rammstein som lockart mest hitills. Men 6 av 8 band är sånna jag vill se. Nice.
Hoppas det kommer fler bra band :D Jag längtar som fan.
Jag vill ha Mnemic, Deadlock, As blood runs black, Marionette, August Burns Red, Parkway Drive och självklart Satyricon.
Lär säkert komma på massa band till, men det får räcka så länge.
http://metaltown.se/


Lillis

Fan va fail det känns att börja kolla på ams.se igen. As fail.
Men ja annars blir det inget jobb.. eller jo finns på andra ställen med, men ja det känns inte lika fail att kolla där.
Jag vet inte änns vad jag vill göra. Eller rättare sagt jag vet inte vad jag vill göra om jag inte får något ljudrelaterat jobb.
Känns rätt jobbigt.

Men på tal om annat, såg precis att Lillis kommer tillbaks och tränar Frölunda, Nice! Lite segt dock att jag precis såg att det var gratis att gå på kvällens match mot Skellefteå. Surt, hade var kul att gå på. Men nu är det försent för att hinna dit. Attans.

Praktik

Ledig idag med. Jobbigt ändå. Praktiken är as bra, även om jag bara varit där 1dag så trivs jag hur mycket som helst.
Men det känns inte okej att det gått 2 praktik veckor nu och jag bara varit där 1dag. Ska dit imorgon och på lördag.
Men jag borde nog ringa läraren och se om jag borde fixa någon mer praktikplats. Kan vara där måndagar och tisdagar ialf. Resten av dagarna har jag preliminärt här, det beror helt på när dom har band och vilken tekniker det är.
Frågan är vart jag ska söka då. Blir ju minst sagt sista minuten.
Känns som man kommer ge ett dåligt intryck om jag ringer och frågar om jag kan komma nästa vecka, dessutom bara vara där 2dagar per vecka i bara 3v.
Fast samtidigt är det dumt att kasta bort tiden.

Aja.. fick en invite till Voddler idag förresten. Fast det känns ju inte lika flashigt som för några veckor sen när mamma visade att hon fått det.

Blodgivning

Besök på Droppen idag med Malin. Första gången hon gav blod. Jag har övertalat henne. Det är en sån där enkel grej som de flesta kan göra men som betyder mycket. Precis som organdonation.
Trevligt att träffa henne igen, var ett tag sen nu.
Efter blodgivningen gick vi hem till Malin. Käkade lite kycklingsallad, drack kaffe och pratade.
Mycket trevligt.

Fick lotter för blodgivningen dessutom. Vann 50kr, köpte nya, nu vann jag 75 kr :D Sweet. Egentligen borde jag spara pengarna, för det är mer än jag har just nu. Men mer värt att lägga på nya lotter så jag kan vinna ett par tusen. Hade verkligen inte suttit fel just nu. Hade vart sjukt skönt att betala tillbaka till mamma och banken.


Städning på G

Går och väntar på att tiden ska gå. Ska se om de ringer in mig till praktiken idag, ska vara där torsdag, fredag och lördag den här veckan men de sa att det kan hända att de ringer in extra.
Så får hålla mig hemma en liten stund.
Om jag är ledig idag ska jag och Malin antagligen ner till Droppen och lämna blod. Det var snart ett år sen jag fick lämna sist.. shit liksom. Jag som ändå tycker att det är rätt kul.

Aja för att fördriva tiden en stund tänkte jag städa mitt rum lite ialf, försöka åtminstone.
Okej, det är mest för att mamma inte ska klaga på mig för att jag inte tagit disken eller något sånt nu innan hon gick upp.
Städar jag mitt rum så klagar hon inte, förhoppningsvis..
As sugen på att städa supernoga och faktiskt slänga ut alla onödiga grejer jag har på rummet. Möblera om sen.
Synd bara att det lär ju inte hända i första taget. Kaanske att jag fått gjort det innan hösten, men det tvivlar jag på.


Vasa

Sprang på Michelle på bussen. Nice med sällskap. Hon skulle till stan och möta sin syster. Vi hamnade på 4-gott en sväng. Höhö.
Sedan träffade jag Sandra och satt på Café Vasa och tjötade på om allt möjligt.
Riktigt mysigt att sitta på cafén så, bara prata i flera timmar.
Fast det satt ett tjejgäng precis brevid oss, SHIT vad de skrattade högt! Sjukt högt, mentalsjukt högt..!
Vi fick sitta och vänta ut skratten för att kunna prata. Alla runtomkring oss fick göra likadant. Galet.

Förövrigt har dörren till vårat kylskåp gått sönder idag. Funkade som vanilgt när jag kom hem och ställde in en flaska vatten där. Sedan när jag vaknade ( ja jag behövde verkligen verkligen en powernap) ja då hade dörren gått sönder, gick inte att stänga. As weird, ingen som vet vad som hänt. Den har liksom åkt ner lite på någonslags axel, så nu måste man lyfta upp den för att kunna stänga.

4mån med Martin idag med, Sweet :D Surt att jag knappt hann säga hejdå i morse när jag fick kasta mig på tåget bara.

bussar tåg och fest

Hemma i Ale igen nu då.
Krånglade lite när jag skulle åka i fredags, hade tänkt helt fel med bussarna så när jag vaknade fick jag snällt smälla ihop väskan och springa ner till bussen direkt. Sovit 2timmar och ingen frukost hann jag med. Segt.
Väl på centralen märkte jag att det hade säkert gått en mer passande buss, men självklart failar vässtrafik och skriver inte med det på hemsidan.
Dessutom kunde jag inte köpa någon tågbiljett, resebutiken och det var stängt, jag hade kollat vardags öppettiderna.
Hade bara 14kr på kortet men som tur var fick jag tag på mamma som lånade ut pengar till mig så jag kunde köpa biljett i automaterna. Hade vart segt att behöva sitta kvar på centralen i 3timmar, speciellt när jag var så trött.
Så fick ialf köpt biljett, lite kaffe och frukost och behövde bara vänta en halvtimma på tåget.

Sedan var det dop på schemat. Jag trodde dop höll på längre, kanske bara kändes så när man var mindre och inte fixade att sitta still.
Martins systerson var roligast som satte sig och hoppade på bänken bakom prästen haha.

Därefter var det 40års fest för Martins morbror. Var riktigt roligt.
Förrutom att jag var sjukt trött och ville åka hem runt 11, men Martin skulle bara basta innan.
3½timmar senare när han var klar hade jag piggnat till, så vi fick sova kvar där. Fast på golvet, så kanske inte bekvämaste, men jag var så trött så märkte nästan inte av det ändå.
Fick använt min studentklänning igen, äntligen ett bra tillfälle för den! Lätt favoritklänningen, men ja den har inte blivit använd sen studenten.

Resten av helgen var slapp. Såg på lite filmer. Var och lagade mat till Martins föräldrar. As gott kött!
Så fick vi träffa deras nya valp. De har köpt en svensk lapphund, åh jag vill också ha! Fast en finsk ;)

Höll på att missa tåget imorse med. Båda tänkte att det gick 06.35 men det gick 10min tidigare egentligen. Så jag hann precis hoppa på tåget. Konduktören skrattade åt mig och sa att jag borde lämna blommor åt tågförraren, fast jag fattade aldrig varför XD

Aja, nu bär det snart av in mot stan, ska träffa Sandra. Det var verkligen inte igår.

Första dagen på praktiken

Galet trött i benen nu. Inte helt okej att den bussen som jag tänkte åka med inte körde in i Alafors så det blev en extra lång promenad. I alf inte när man redan är trött och bara vill direkt hem.
Aja, första dagen på praktiken idag. Jag gillar det.
Det var riktigt nice, as schyssta människor och jag fick hjälpa till massor. Det blir bra det här.
Men nu är det dags att sova, ska åka till Jönköping imorgon, tidigt! Ska på dop och 40-årsfest.
Var bara tvungen att starta datorn för att kolla bussarna.  Tur det för den bussen jag tänkt ta gick inte. Så lite sovmorgon då ialf. Men ändå,jag ska ta den tidigaste bussen som går härifrån imorrn..eller ja idag.. uuh. Verkligen inte min tid på dygnet.
Håll tummarna att jag lyckas köpa tågbiljett sen bara. Såg att resebutiken öppnar samma tid som tåget går, fast ska gå att köpa på kundservice med. Segt att behöva sitta där och vänta på nästa tåg i 2timmar annars.

Men men.. God natt :)

Sportlife

Det är as skönt att slippa gå upp tidigt varje morgon. Jag är verkligen mer byggd för sån här dygnsrytm när man får sova till 11-12 och vara uppe halva natten.
Jag har nog valt rätt yrkesinriktning helt enkelt.

Slappade sönder ett par timmar innan mamma vaknade. Tänkte åkt och handlat åt henne, men ville inte väcka henne så tänkte ta det sen. Ovanligt att hon vaknar och blir sur på mig.. Där var den här dagen förstörd.
Shit vad jag saknade min lägenhet idag, eller ja någon egen, vilken som helst. Så sjukt mycket mer värt att bo ensam och få göra allt när man vill utan att någon klagar.
As jobbigt att vi inte har samma syn på när det är stökigt eller det är för mycket disk. Känns lite segt att behöva bråka över det när jag inte änns ser att det är stökigt eller så. Jag har inget emot att fixa det, men jag gör det när jag börjar störa mig på det och den gränsen går bevisligen långt mycket senare än hennes.
UUh jag vill bo själv... städa o greja när jag vill.

Var på Sportlife med Michelle sen ialf. Hon lär vara bästa personen man kan träffa när man är arg, ialf när jag är arg. För hon låter mig vara precis så negativ jag vill och få klaga hur mycket som helst tills allt känns bra igen.

As nice att få träna igen. Vill verkligen skaffa nytt Sportlife kort, saknar det hur mycket som helst. Fast får bli ett ale-kort, det gymmet vi var på i stan var inte alls lika bra som dom i ale enligt mig. Fast det var bara bra såsätt för att bara köpa ale kort är 100kr billigare i månaden ;)
Det var öppet hus på alla Sportlife anläggningar i GBG nu ons-sön. Så as nice att få träna gratis höhö..
Nästa vecka har Friskis & Svettis öppet hus, kanske värt att gå dit med.

Break out of the wheel And you're alive



and so on

Shit jag undrar vart dagen tog vägen egentligen. Tiden bara gick.
Spenderat dagen hemma med mamma typ. Bara gått runt och segat och tjötat hela dagen.
Var och lämnade min dammsugare hos Michelle, svin bra deal, hon behövde en och min stod på mitt rum och tog plats.
Tankade för första gången helt ensam med. Kände mig sjuukt tjejjig som inte änns fixade att få upp locket. Inte okej!
Som tur var stod det en annan och tankade brevid som hjälpte mig. Fick visa hur allting funkade haha..
varför lär dom inte ut hur man tankar på körskolan? Det är ju en viktig del. Dåligt..
Så får nog ta någon dag och testa på sånna där självklara saker typ tanka och fylla på spolarvätska (det hade mamma haft problem med häromdagen)

Aja, fick ringt min handledare på praktiken med. Ska dit på fredag, blir bara den dagen den här veckan. Så det blir en lugn start på praktiken.
Så eftersom jag varit ledig och ensam hemma ikväll har jag passat på att leka lite i photoshop. Länge sen jag hade tid eller lust till det. Rätt mysigt att bara sitta och greja och lyssna på musik faktiskt.



Gamla bilder

Datorn krachade nästan förut, ovanligt.. njae..
Bestämde mig för att föra över allt från mina dokument till den bärbara hårddisken, var ett tag sen jag gjorde det.
Under tiden passade jag på att kolla vad som redan låg där.
Fanns en hel del musik jag inte har på datorn. yes ny musik!
Massa gamla bilder med. De äldsta var nog från 2005-2006 så det var as kul att kolla på. Mest för att jag blir glad att jag förändrats haha..
en sak är säker, jag lär aldrig färga mitt hår rött igen haha.. shit va hemskt det ser ut på bilderna. Hemskt hår över huvudtaget. Så de bilderna vägrar jag lägga upp haha XD

Jag och Skrållan för snart ett år sen



Jag och Moa en helt vanlig dag i skolan. Det är riktigt värt att ha cam på alla datorerna, speciellt när de har roliga effekter och man känner för att vara lite flummig.. inte för att jag och moa nånsin är det dock höhö...alltid super seriösa

dream on

Sjukt sugen på att börja jobba, mest för att jag lackar på att vara så pank. Jätte stressande.
Hittat massor jag vill köpa. Massa kläder, skor och smink.
Nytt Sportlife kort står nog högst på listan just nu, jag har rejäl abstinens efter både body pump och body jam.
Nya högtalare vill jag ha med, är inte ensam om att ha suttit o dregglat över de stora Genelecen i skolan.
En Iphone är jag riktigt sugen på med. Speciellt eftersom alla i skolan visar allt som är så bra med deras hela tidne, och visar de inte deras egna telefoner visar de filmer frnån youtube :P
Lärarn visade en youtube film om en ny applikation till iphone idag. Sjukt coolt! Hittar den tyvärr inte. Men det var från tillverkarna av drumagog. Gick ut på att man sjöng melodier och valde olika instrument som iphonen spelade in och la tonerna från de man sjöng till instrumentet man valt. Så kunde man bygga på med fler instrument och sång och göra egna låtar.
Det finns sjukt mycket coola musiksaker till iphone,och massa värda saker som är perfekt för drömyrket.
Så det blir målet i år.. köpa iphone.. ska fan göra det..

Green wich igen

Blev en liknande dag idag igen.
Förmiddagen spenderades i studion med läraren och 3klasskompisar. Lärarn visade hur han mixat en av våra låtar, och berättade hur han tänkt. Liite skillnad mot hur vi gjort haha.
Men shit va trött jag var. Verkligen as intressant att lyssna på honom, ändå får man kämpa för att inte somna :/ Måste sova tidigare.. jag är verkligen inte byggd för att gå o lägga mig och gå upp tidigt.

Efter skolan blev det green wich igen haha. Den här gången med Josie, Sara, Emma och Carro.
Helt sjukt vad tiden gått fort, hade missat as mycket rätt stora grejer. Helt sjukt att jag inte träffat Sara medan hon vart gravid, eller ja vetat om det iallafall. Halloween blir et undantag för det var en så kort stund och jag har inte helt klara minnen från dess haha XD
Trevligt var det iallafall.
Fast shit vad de känns att jag inte umgåtts så mycket med tjejer de senaste månaderna. Har blivit så grov, är van vid att vara en av grabbarna nu så jag får nästan tänka mig för när jag pratar med tjejkompisarna nu haha. Fast what ever dom får klara det..såå farligt är det faktiskt inte.

Green wich

Träffade Moa efter skolan idag. Shit vad skönt det känns att kunna göra saker efter skolan med kompisar!
Blev ett par timmar på Green Wich, vem kunde anat haha.. Vi kom fram till att det är rätt sunkigt där egentligen. Fast nu har vi hängt där så länge så nu går det inta att sluta haha.
Vi fick tagit igen en del idag iallafall. Inte setts ensamma sen innan jul. Det fanns maassor att berätta. Vi brukar ha fullt upp om vi inte sett på ett par dagar, så nu var det en hel del. Egentligen har vi inte sett så mycket sen jag flyttade, så egentligen har vi typ 5månader att ta igen.
Tänkte letat upp någon gammal bild fårn Green Wich, men fastnade i en nostalgitrip istället haha. Kings & Queens i högtalarna gjorde inte saken sämre. Nice!

Resan hem

Ännu en helg över och en ny vecka att se fram emot.
Nja så kändes det inte i morse, fast mest bara för att det var måndag och jag var trött haha.
Hann precis med tåget hem igår. Någon hade parkerat framför martins bil så det inte gick att komma ut. Slutade med att han, jag och jonas fick knacka på hos alla grannar för att få ägaren att flytta bilen. Klockan gick för snabbt och när vi väl fick tag i dom som ägde bilen var det 10min kvar tills mitt tåg skulle gå. Stressigt!
Sedan när vi kom till stationen stod redan tåget där, eller var det änns det tåget? Ja då fick vi flänga runt där för att försöka fatta. Fick hoppa på tåget ändå när dörrarna gick igen.
Sedan ropar de ut något om mitt tåg på perrongen, så jag hör Martin ropa att jag är på fel tåg. Får hoppa av, knö mig förbi en liten jobbig tjej som stod och gapade hej då till en ännu jobbigare kvinna som vägrade flytta på sig när jag skulle hoppa ut..
Sedan läste vi på skylten och såg att det var rätt tåg ändå haha. Så han hoppa på och kom med tåget ändå. Tur det.
Sedan när jag kom till Göteborg hade jag ännu mer tur.. När jag hade suttit på tåget en stund och hunnit varva ner kom jag på att jag inte hade ätit på hela dagen. Peppade sönder för subway och hann precis dit innan det stängde. As nice :D

Sedan var dte dags för ännu mer krångel med bussen, har ett kort som gäller för både tåg och buss mellan gbg och varberg. Sedan ett busskort för ale. Så kan inte stämpla något av det när jag går på bussen, men de är giltliga. Får förklara hur korten funkar varje gång jag går på bussen, rätt drygt.. och just igår när jag var trött och ville hem var busschauffören trög och fattade ingenting.
Sedan hade jag såklart tagit bussen som inte matchar med den jag ska byta till sedan. Så fick stå och vänta ett tag utomhus. Kunde stannat på nisseterminalen men nope.. så smart var jag inte.
Aja kom hem tillslut ialf.

aw


söt kille jag har :D
även om han håller på o skrämmer mig, håller fast mig och gör sugmärken...........................

10.46

Börjat morgonen med lite Hannah Montana. Ska snart sätta igång med pluggandet. Blir filmljud den här gången. Mer intressant än så blir det inte idag, eller ja, inte innan Martin kommer hem från jobbet ialf.
Funderar på att kanske fixa håret här, eller vänta så bex kan hjälpa mig om det fuckar sig.. hm får se hur dagen utspelar sig antar jag.

Moa kommer till Jönköping imorrn, Sweet :D
Hoppas det slutar snöa snart bara så det går att ta sig hit XD

Back in town again

Blev ingen skola idag. Alldeles för busigt väder för det.
Istället blev det Jönköping igen, kunde inte hålla mig borta höhö.
Hann klippa luggen en del innan jag åkte med, eller ja raka av.. blev nöjd. Så har haft bra hårdag hela dagen, super värt! Ska nog fixa hela håret någon dag i veckan tror jag.. mycket lockande när det är så lätt :D

Martin gör mangorajamackor till oss nu, snäll kille jag har :D

Hooked on a feeling

Shit vad det snöat i varberg idag! Svinigt kallt med, speciellt när man kom hem till ale. Snökaoset kommer hit nu dessutom. Jobbigt.

Det här lär vara roligaste musikvideon ever! David Hasselhoff är en stor idol i min klass haha ;)
As kul att den faktiskt är seriös egentligen. Helt stört haha, vad tänkte dom egentligen XD

2009

Okej just nu är det nog det mesta hellre än spelningslistor :P
Men gå igenom året är också viktigt :)


Januari: Influnesa typ halva månaden. Fick jobb på Restaurangen. Sandra fyllde 20. Blev utslängd från bryggeriet och hamnade på scandic lite random.


Februari: Marionette, Sonic Syndicate och lite andra band. Firade Josie och en del andra mycket trevliga utekvällar.


Mars: Provade rosa hår. Åkte till Ullared med Moa, Michelle och Sandra. Hade en sån där lame utekväll med michelle som slutade med lång promenad från Skepplanda. Årets första stadspromenaden med takeawaycoffee med Mo. As jobbiga praktikanten började på jobbet.


April: Johannes fyllde år och jag och Moa flummade sönder när vi fixade present. Trädgårn öppnade igen efter låång väntan och mycket abstinens från min och Moas sida. Satyricon, Degradead och Zonaria spelning. Var i Varberg på studiebesök på skolan. Färgade håret svart igen, och rosa. Stod i sjuukt lång kö till trädgårn på valborg, riktigt kul dag förövrigt.


Maj: Kom in på skolan. Lackade lite på att allt var likadant hela tiden. Dead by Aril Releasefest. Ännu en sån där ovanligt as värd utekväll på trädgårn.


Juni: Sjuk. Utbildning på posten. Slutade på jobbet. Metaltown.Fick öl från en av största idolerna. Raised Fist från bron.


Juli: Piercade tungan. Började jobba ordentligt på Posten. Vann biljetter till Sonisphere och fick äntligen se Lamb of God. Tjejkväll med Mo och rosadrinkar som slutade fail och gav en sjuuukt flummig dag på Liseberg sedan. Helt galen utekväll med Sandra, Anja, Camilla och Moa på Nivå som ledde till råflummig efterfest på en fiskrestaurang och sista vinet 7 på morronen.


Augusti: Hade as värda avslutsutekvällar. Sista nätterna på posten för året. Träffade Martin. Var på Liseberg igen. Flyttade. Började skolan. Var på kräftskiva och smakade tilloch med på kräftor.. Någon snodde min mobil ur min hand.


September: Var i Jönköping för första gången. Hade massa helt awesome dagar i skolan. Marionette och Dead by April spelning. Blev drogad. Blev tillsammans med Martin. Fyllde 20år. Fick blommor till skolan.


Oktober: Anja och Sandra var och hälsade på. Martin vär också i Varberg, jag var i jönköping. Mustasch.
Halloween i Göteborg med josie och emma mfl. Ramlade och slog i huvudet. Började bli stressad.


November: Fick tag i en In Flames biljett lite hastigt. Var jätte stressad och mådde rätt dåligt. Malin och josie hälsade på. Var i Gbg. Såg Sonic Syndicate och Avatar mfl.


December: Klarade provet. Fixade praktik. Slutade stressa. Fick ledigt. In Flames, Killswitch Engage, Dead by April. Testade att spela både didgeridoo och marimba. Firade nyår hos Martin och fick massa tid med honom för en gångs skull.



För jag gör ju alltid det jag måste..

Lockar inte att göra spelningslistor när musiken känns trist.
Istället kom jag på att jag skulle rengöra piercingarna jätte noga.
Känns as äckligt att ta ut dom. Alltid massa folk som frågar om piercingarna inte gör ont(Gamla människor fattar visst inte att det läker precis som när man har tagit hål i öronen) eller om det inte känns äckligt.
Men ärligt; det känns sjukt mycket äckligare att gå utan dom..
SJukt sugen på att göra en ny. Får fixa jobb som tillåter det bara ;)

Musik

Tänkte sortera all min musik i itunes, fixa massa spelningslistor. Lyckades ju radera alla listorna för ett tag sen och det drar så mycket batteri på ipoden när man får sitta och leta upp låtarna man vill höra hela tiden.
Krävs massa bra listor nu när det blir 4timmars pendlande varje dag.
Men det är inte på långa vägar lika kul som att fixa spelningslistor på spotify.
Har tröttnat på all musik jag har på datorn, eller ja all och all det är väl en överdrift för jag har nog inte änns hört alla låtar.. men ja alla dom bästa har jag tröttnat på.
Man skulle vart lite rikare och skaffat iphone med spotify premium, det hade man inte tackat nej till, ialf inte jag :P
Fast hade varit riktigt nice att ha mer pengar och kunna köpa massa skivor. Hade varit svin coolt att ha en hel bokhylla fyld med massa massa grymma skivor. Det är verkligen mycket coolare än att bara ha gamla nedladdade låtar på datorn.
Men just nu för tillfället när jag inte har råd med varken iphone eller skivor får jag nöja mig med de där gamla låtarna eftersom jag håller mig laglig och inte laddar ner musik.

Tur att man kan lyssna på spotify och youtube annars, sjukt bra uppfinningar ;)

Jullovssammanfattning

Dålig uppdatering här, kanske får skärpa mig lite. Men har man jullov så har man..
Vill inte skriva allt för detaljerat, måste spara lite godbitar. Blir så trist när man inte kan berätta allt roligt när alla redan läst det på bloggen haha.
Men fullt upp hela jullovet ialf. Martin var här som sagt. Var på stan med michelle i söndags och köpte nya skor. Mina stövlar var jätte sletna, speciellt efter att jag ramlade med cykeln, då skrapade de upp lika mycket som knät typ.
I tisdags var vi och fikade med Moa och Sandra, och gick på stan lite efter det med. Stackars Martin som måste fika jätte länge och dessutom gå på stan flera timmar XD
På onsdagen bar det av till Jönköping, efter att jag packat i år och dar. As svårt att välja vad man ska ta med sig och inte..
På kvällen var vi på middag hos Martins föräldrar.
Dagen efter var vi på A6 hla dagen, eller ja jag var. Skulle hitta klänning till nyår. Kommer aldrig mer försöka hitta klänning där kan jag lova, shit vad man lackade.. Efter mååånga turer in och ut ur alla affärer där slutade det med en svart korsett. Hade det med min typtyllkjol från hm, blev som en klänning så det var nice ändå :)
Kvällen blev lugn, chillade med lite vin och bara hade det mysigt :)

Nyår spenderades med några av Martins kompisar. Först hos Martin sedan hos någon annan nere på stan. Där stannade vi bara typ 40min, sedan drog vi hem. Men ja nyår var lyckat ialf tyckte jag :)

På nyårsdagen var vi på Jensens och käkade med hans syster och hennes kille. Sedan gick vi och såg Avatar. Jag lär haft lägst förväntningar av alla i hela Sverige på den filmen så jag blev positivt överraskad. Gillade den, fast den var faktiskt lite väl lång. Det är jobbigt att sitta still i 3timmar.

Igår var det knytkalas hos Martins föräldrar, jag och Martin gjorde cupcakes. De andra hade med as god mat.
Sen när vi kom hem runt midnatt avslutade vi kvällen med lite vin, as mysigt.

Så fullt upp hela veckan, as trist att åka hem :(
As fail att behöva gå upp 05.40 imorgon, jag är verkligen inte gjord för det!
Men positivt dock är att jag ialf slipper byta buss på morgonen, ibland har man tur ;)


RSS 2.0