Converse

Att betala 350kr för ett par nya converse känns som ett ganska nice klipp.
Ni får leva med mobilbilder, jag har ingen lust att ladda kameran längre, sällan jag bryr mig om att starta datorn heller längre. Men sånt är livet.

Silvret

Om ni inte röstat på något band till Metro on Stage än så tycker jag att ni ska rösta på dom här
Det var ett av banden jag spelade in under varbergs tiden, just den låten också.
Dom är riktigt grymma så dom förtjänar att vinna.
Förövrigt märkte jag att min ena handledare från praktiken sitter i screeningjuryn. Den där tävlingen påminner helt enkelt massor om utbildningen, blir lite nostalgisk och längtar tillbaks.

Emotionell stress

Min kropp klarar inte emotionell stress, mitt immunförsvar lägger ner. Den här gången har jag iallafall inte fått magkatarr. Men feber och halsont nästan hela förra veckan och idag har jag ont i en punkt mellan ryggen och bröstet, det var tillomed lite jobbigt att andas en stund. Jag har helt enkelt ingen energi kvar eftersom allt går åt till den där oron, stressen och ångesten över hur allt är och har blivit.
Blev inte bättre av att jag bara fick sova 2timmar i natt.
Som tur är ska jag snart till Gotland och hälsa på Michelle. Ska bli sjukt värt att få komma undan allt ett tag. Varva ner innan kroppen lägger av totalt.

Göteborgshjulet

Förra sommaren ville jag verkligen åka göteborgshjulet, men enligt andra verkade det lame och inte coolt nog.Så jag fick aldrig min dejt i hjulet, även om jag tyckte det verkade as mysigt.
Nu finns det inget ni kan skylla på längre. Hjulet har blivit sjukt mycket coolare nu sen in flames klämde in sig i gondolerna och röjde till deliver us.

In Flames - Deliver Us (Official Video) from In Flames on Vimeo.

 

Förövrigt tänkte jag berätta att jag fick tillbaks min miniräknare från min bror idag. Det är en sån där mer avancerad och dyrare som man behöver till matte c, därför har han lånat den ett år nu.

Nu fick jag tillbaks den.. med en 1dm stor glittrig svampbob på?


Deliver us

Om ni nu mot förmodan missat In flames nya låt så är det dags att lyssna på den nu.
Jag har lyssnat sönder på låten hela veckan på väg till och från jobbet.
Jag blir sjukt peppad av nästan alla In flames låtar, den här är inget undantag.
Förresten kom jag och tänka på att in flames låtarna är nog de låtar jag har mest minnen till. Gör ni också så eller? Hör en låt och kopplar den till något speciellt minne?
Jag gör så jämt, kopplar låtar till olika personer och olika minnen.


E85

Hörni igår tankade jag fel, eller ja iförrgår men det märktes inte förrän igår. Hann ge mamma en hel del panik eftersom jag var på väg till jobbet o inte visste riktigt vad jag skulle göra. Mamma ringde stefan, som ringde mig och inte visste riktigt hur jag skulle göra, åka till jobbet eller stanna och ringa bärgare. Sedan ringde mamma toyota och fick prata med 2st killar där den ena sa att jag kunde åka till jobbet och lämna bilen på verkstaden sen, den andra sa att jag måste ringa bärgare direkt.
Jag ringde martin, mekaniker och bärgare i ett borde ju veta bäst tänkte jag. Han sa att det var lugnt och att jag bara behövde tanka med vanlig bensin så gott de går. Så nu kör vi på det och hoppas att alla varningslampor slocknar snart..
Dock hann jag ju komma fram till jobbet innan och kan bara ringa på rasterna, så mamma fick inte reda på att det var lugnt förrän klockan var typ 20.30, stackarn.

Dessutom fick jag bråkat ännu mer med det jävla tanklocket, slutade med att jag fick åka och hämta mamma efter jobbet så hon kunde öppna locket. Behöver jag tala om att jag hatar att tanka mammas bil?

Skrållan njuter av gräsmattan

Skrållan var lycklig för någon vecka sen när hon äntligen fick ligga på gräsmattan och sola.

Valborgsfirande och Liseberg

Hur sjukt är det inte att det redan är maj?
Igår firades valborg med grillning i kviberg, för att sedan gå vidare till slottskogen, excet och tillslut beebar.
Idag blev det liseberg lite spontant. Sandra, Ida, Tina och Marion skulle dit så jag hakade på.
Fick åkt atmosfear, herregud va rädd jag var! Själva köandet var nog jobbigast för då stod man där och skakade o var så nervös så man fick ont i magen. Hela stället var dessutom byggt som ett industriområde, ganska effektfullt med blinkande varningslampor, rök och passande musik.

RSS 2.0