So cry me a fucking river bitch


2:05 så jävla bra! As skön låt förövrigt, as bra band.

Trackat trummor idag, känns lite konstigt att vi inte planerat så noga den här veckan, hade inte hört bandet änns ju. Men men det ska nog bli bra ändå.

Hemma igen

Ännu en helg som känns som den bara flugit iväg.
Sonic Syndicate var as bra, Takida hade rätt nice ljus men är fortfarande inte så roliga.
Avatar var ännu bättre än förväntat, shit va bra de blivit! Missade dock Degreaded.
På lördagen firade vi Moas 20års dag. Blev PC, sedan efter att ha testat ett par olika ställen, med blandat humör från alla hamnade jag, Martin, Moa och Sara på Barbord Styrbord. Aldrig testat det innan, men det var ett för lugnt ställe för min smak.

Fick tagit svininfluensavaccinet lite hastigt och lustigt med i fredags innan jag åkte på förfesten innan Avatar spelningen.
Så har haft ont i armen hela helgen, men rätt skönt att slippa feber och sånt som vissa fick :)

Sonic Syndicate, Robin och nya sångaren. Tycker nog dock att Roland var bättre, mer tonsäker. Märktes visserligen mer nu hemma när jag kollade på det jag hade filmat från spelningen. Nu hördes det väälldigt många toner som skär sig som man inte tänkte på när man var där.


Liseberg <3 Måste verkligen komma dit i år.. passade på att ta lite kort nu ifall att jag inte skulle hinna i vinter :P


Avatar, sjukt mycket bättre än förväntat. Riktigt värt.

får lägga upp mer bilder imorgon om jag hinner. Klockan är alldeles för mycket nu. Sista inspelningsveckan imorgn, blev inget metalcore band trots allt, de drog sig ur i sista minut, trist. Istället blir det något slags rockband som jag inte hört, så jag hoppas att de är bra.

Färga håret

Hemma i Ale nu. Har precis färgat håret med bex och vikkan. Shit va skönt att bli av med det rosa i luggen, vekrligen hatade det nu. Inte på långa vägar lika bra som det var första gången jag färgade det så..

Aja, nu är det borta iallafall. Ska gå och lägga mig nu, imorgon ska jag upp tidigt imorgon och möta resten ur min grupp för att fixa våran gruppuppgift. Skönt att vi kan göra den i Göteborg.
Vi ska göra en studio i ett program som heter sketch-up, måste tänka på akustik. T.ex. se till så vi får rätt efterklang, göra basfällor, osv.
Sedan blir det Sonic Syndicate med Sandra, kommer bli as grymt!

"färga håret t-shirt" ;) Förebild typ.. Luggen ser typ röd ut här haha, men dne var någonslags konstig ljusrosa..
Höll på att dela upp mitt hår, för att tejpa och greja ;)


Bex och Vikkan.

Packning

Nackdelen med att jag inte redan bestämt vad jag ska ha på mig i helgen är att väskan är knökfull nu,lagt ner så många alternativ som fick plats, får nog ta med någon extra väska tilloch med.. shit va tjejjig man känner sig.
Synd at man inte varken hinner eller har råd att köpa nytt..

Tid och pengar är det enda vi har gott om - som de säger... a jo visst..

Metalcore och kläder

Allt klart inför sista inspelningsveckan nästa vecka nu. Dessutom vår längsta inspelningsperiod med en vecka inspelning och en vecka mix.
Min grupp ska spela in ett metalcore band, sweet!

och shit.. kom precis på att det är tisdag idag, måste packa ifall jag kanske kan åka hem imorgon. Håll tummarna jag längtar hem, eller ja till Göteborg ialf..
Stora frågan är som alltid ; vad ska man ha på sig?
Behöver kläder till 2spelningar och 1utekväll, och sen resten av tiden med..
Helst hade man bara köpt allt nytt. Men det är inte okej när man är student, så får väl snällt gå igenom garderoben..
kanske ta tyllkjolen på någon av spelningarna? Eller kanske utekvällen.. hm..

Like the flowers' dance

Blir Avatar ändå. Andreas fixade billigare biljetter åt mig och Sandra, nice! Var jätte länge sen jag såg Avatar sist, måste vara typ 3år sen kankse?
Inte helt fel att Degradead är förband dessutom :D

Glömde bort att jag hade körlektion i morse, lärarn ringde typ 5min efter att jag gått upp och frågade vart jag var. Så det blev snabba ryck dit. Så ingen helt okej start på morgonen.
Jätte trött hela dagen, jag måste verkligen göra något åt all den här stressen, jag kommer helt allvarligt att gå in i väggen annars. Håller tillochmed på att få lite nackspärr. Aldrig haft det utan att ha varit på en spelning innan. Moa sa att det lär bero på stress, och hon brukar ju ha koll.
Jätte mycket huvudvärk igår med.. men får väl se fram emot julafton. Förhoppningsvis blir det en stressfri dag iallafall.

Borde ta och fixa mina spelningslistor i Itunes, lyckades radera alla när jag sorterade all min musik. Lyssnar aldrig på Itunes längre, men på ipoden.. och eftersom jag var snabb att synka dem så har jag inga spelningslistor kvar på ipoden, och det är där de behövs mest..

Så fixa spelningslistor eller plugga?
Blir nog spelningslistor ;)

Här är en av mina favoritlåtar med Avatar just nu förresten, man kan inte sitta still, vill bara dansa :D


Bara för att..

Nu har jag spenderat 3 helger kvar här i Varberg och nu när jag äntligen ska få åka hem till Göteborg över helgen och har massor planerat. Ja då får vi en självstudie som vi ska göra i grupp och kommer va tvungna att vara i skolan för. Av alla veckor..

Så jag hade egentligen tänkt åka hem på onsdagkväll, men det kan jag väl glömma. På torsdag måste jag hem för då är Sonic Syndicate konserten eller ja, tekniskt sett Takida, Sonic är ju bara förband men vi går ju dit för deras skull;)
Så jag hoppas verkligen inte att vi blir tvungna att åka till skolan på fredag. Känns mest segt bara för att tågbiljetterna kostar en del, det svider iallafall extra när man är fattig student.

Dessutom had ejag så mycket att hinna med när jag var hemma. Sonic Syndicate konserten, kanske Avatar och degradead. Färga håret, hänga med bex till stallet, kolla med bob om han kan visa lite grejer om trummorna igen och kankse stämma lite till, åka till stan och kolla lite grejer jag behöver köpa, kanske övningsköra.. stort kanske framför det.....och inte att glömma ut och fira Moa.
Segt om fredagen går bort till skolan då. Håll tummarna på att jag slipper.

Strax ska jag iallafall dra ner till gymmet, lyckades få en plats på Body Pumpen ikväll, så lite tur har jag trots allt :)

Photoshop är fascinerande


Det är coolt hur stor skillnad man kan göra. Precis som när man mixar, man kan verkligen få fram något helt annat

Ceciliadagen

Blev väckt av ett telefonsamtal från min lillasyster som hälsade grattis på namnsdagen. Trevligt :)
Hade visserligen glömt det själv, och jag säger som Moa, varför har man änns namnsdagar?

Aja, annars har det väl varit en sån där ritkig söndag. Rätt ogivande dag. Filmer och slappande.
3e helgen som bestått av att ta det lugnt och se film. Nästa helg vägrar jag att ta det lugnt..
Vi såg på Svanprinsessan, började se den på engelska bara för att man borde.. men jag överatalde Josefine att vi skulle se med svenskt tal istället, det känns mer rätt, rösterna stämmer. Dessutom satt vi ändå bara o drog de svenska replikerna hela tiden. Man har väl sett den någon gång förut. Får ända rysningar lite då och då, och musiken är ju helt underbar!

Disneyklassiker är verkligen en genre för sig! Speciellt alla prinsessfilmerna, som den här eller Skönheten och odjuret, Snövit och lilla sjöjungfrun. Man blir ju glad nästan bara av tanken.
Borde ha Disneymarathon. Missade när vi skulle haft det med ett par kompisar. Vi planerade så alla skulle kunna någon gång på sommaren, men slutade med att de valde samma dag som jag skulle på Metaltown. Konstigt nog lät jag en massa grymma band och en av årets bästa dagar gå före ett par filmer :P

och märkte just vilken dubbelmoral det blev i det här inlägget, när jag först skrev att jag inte vill ha mer film helger och sen föreslår disneymaraton, men ja, det kan man ju ta om ett tag ;)

I min värld är alla ponnys

Började morgonen med att städa.. eller ja morgon och morgon, förmiddagen snarare :P
Så nu är det rent och fint här igen. Sedan var jag nere vid tåget och mötte Josefine som ska vara här i helgen.
Så nu har vi käkat kinamat och kollat på film.
Bl.a. Horton. Shit så rolig den var! En figur som heter Katie som är med lite då och då, helt underbar!


Såg på Björn Gustavssons film också, visserligen har båda redan sett de mesta på youtube, men får man någonsin nog? tror inte det..

Lame fredag

Robbie Williams och 3 körsbärstomater.. inte helt okej för att va fredagskväll..
3e lugna helgen i rad nu, eller ja helgen är visserligen inte slut.. men ändå, det här är inte min grej.
Jag är as pepp på att gå ut. Sitter och pratar med Moa på msn, inte kul att bo långt bort nu. Känns som det var evigheter sen vi var ute tillsammans sist. Fats hon var ju med på trädgårn sist, men ja.. inte tidigare på kvällen så det räknas inte helt haha
Men men.. i Januari kan vi köra på en sån där vanlig as kul kväll.. tur att det redan är november nu då? urrghh...

Skor

Ska egentligen ta och plugga körkortsteori, men att skriva ett litet blogginlägg kan väl inte skada.
Fick gjort massor på körlektionen idag. Men säkerhetskoll lär jag få träna på massor, frågan är när?
Lärarn påpekade att jag verkligen måste börja satsa hårt på teorin nu, han tyckte inte min en timme om dagen plan var tillräcklig.. attans..

Aja, gick på stan en sväng sen, vädret var så fint så då är det okej att skjuta på pluggandet till kvällen istället.
Var inne på Din Sko, de har massor av fina skor. Gillar att de börjat med ritkgit höga klackar med.
Hittade 2 par skor jag blev helt kär i, speciellt de här översta:




Riktigt sugen på att börja jobba så man har råd att skämma bort sig själv med massa fina skor. Fast jag borde faktiskt investera i nya, just nu har jag faktiskt bara 1 par som jag använder resten är sommarskor. Kanske ska ta en sväng förbi skopunkten när jag är hemma? PAssa på att köpa 3par billigt ;)
Eller bara investera i de här som var nederst, de är ju heltäckta ialf ;)

Var på ica en sväng förut med. Höll på att lacka ur totalt. Blev lite rädd för mig själv faktiskt, för det var riktigt riktigt mörka tankar där ett tag haha. Mycket folk, stressad personal och bara allmänt rörigt. Jag hittade inte vad jag skulle ha och hade inte ätit på länge så energin var låg. Fick ringa Michelle tillslut för att prata med någon istället för att få raseriutbrott över att någon tant stod i min väg typ, inte okej att bli så arg för ingenting, så mycket bättre att prata om något annat så man blir på bättre humör :)

Slappisdag och en del metal

Haft en riktigt slappdag idag.. eller okej, jag har faktiskt varit och tränat iallafall. Fast Body Balance, så det var lugn träning. Fast nog så jobbigt när man inte är van. Kändes nog tillomed jobbigare än body pumpen, fast balance är ju mer statisk träning så det är ju inte samma sak.

Annars har jag faktiskt inte gjort något annat. Tog jätte lång sovmorgon. Är så trött hela tiden nu, så när jag väl är ledig och kan ta det lugnt blir det som någon gett mig sömnpiller typ.

Fick köpt In Flames biljett idag dock. Nice! Velat gå, men ståplatserna tog ju slut samma dag de släppte biljetterna, och jag hade faktiskt ingen lust att betala för att få sittplats.
Hade visserligen sittplats första gången jag var på In Flames, men då lyckades vi ju ta oss in bland ståplatserna ändå och stod typ längst fram.
Men men, fick tag på en ståplats biljett till normal pris, så slog till direkt.
Bara 2band kvar sen har jag sett alla mina favoritband i år! Eller ja, Avatar har jag i och för sig inte sett än, men ska kanske gå på deras spelning nästa vecka, har inte bestämt mig än.. kanske borde ta och höra med Helena om hon vill. Borde gå bara för att, det var ju as länge sen vi såg dem senast.

Är rätt sugen på att färga om håret med, verkligen inte nöjd med det rosa i luggen alls. Det ska bort.
Lite trött på mitt hår överhuvudtaget, haft lika i flera månader nu.. kankse borde prova någon ny färg? Ska iallafall försöka låta bli att klippa av det i år. Vill ha långt hår. Fast ändå inte :P

Impulsköp




SD8

Vet att jag tjatat så om att jag är så uppbokad, men nu är jag ledig hela helgen. Bara ett body balance pass bokat imogon och två körlektioner på fredag. Så som jag klagat borde jag vara jätte glad nu, men jag vill inte vara ledig, iallafall inte vara ledig och fast ensam i Varberg.
Shit vad jag längtar hem!
Eller snarare, jag längtar efter Göteborg och alla kompisarna. Jag hatar att inte få göra vad jag vill.
Jag hatar att jag får planera vem jag ska träffa och vilka dagar när jag väl är hemma. Jag hatar att inte bara spontan ringa någon och fråga om man ska dra in till stan. Visserligen bara året ut kvar nu sen kommer dte finnas mer tid över.
Men ändå, det känns som att det är as lång tid kvar. Blir inte bättre av att mitt humör är helt fucked up nu. Det blir väl bättre om ett tag, men fan va jobbigt det är..
Fast som tur var är humööret bra iskolan ialf, kanske för att det är massa grymma människor där.
Men segt när man är hemma, nästan så jag undviker att prata med alla på msn och sånt för jag blir ändå bara irriterad hela tiden och vill inte att det ska gå ut över dem när jag vet att det inte är deras fel att jag blir sur :/


Aja, idag var DBA´s ljudtekniker hos oss och visade ett digitaltmixerbord. Man blir bara mer och mer sugen på PA, jag hoppas vekrligen på den där praktikplatsen.
Digico SD8 var det som gälld idag. Man blir lite fascinerad av hur mycket man kan göra med ett digitalbord.

Värt att testa iallafall

Är med i en tävling på Fokis blogg där man kan vinna en iphone. Lätt värt att testa iallafall ;)
så får man välja as balla skal också. Hittade det ultimata :D http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html

Julstämning

Inte alls mycket julstämning på stan. Jag trodde att det var mer än det jag såg när jag cyklade förbi en av gatorna igår efter träningen. Men nej.. fast var en hel del lampor upphänga som inte var tända än, så man får väl hoppas att det blir bättre ^^
Fast såsätt flyttar jag ändå hem innan jul, och i Göteborg där är det iallafall riktigt julstämning :D


Helt klart roligare att kolla i affärerna istället. Hittade ett leopard linne jag är lite sugen på. Ett boxarlinne, fast det var lite brett i ryggen så vet inte om jag ska satsa på det eller inte.

Ett steg närmare

Nyss kommit hem från halkan. Det var inte alls lika kul som alla sagt. Jag var vin nervös och sen tyckte jag det gick dåligt och det var as svårt att svänga när det var halt. Trodde inte att jag skulle bli godkänd, blev lite halv deppig när alla verkade klara det. Visserligen hade det gått precis lika "dåligt" för de andra, men ja jag är som jag är och så fort det går dåligt för mig intalar jag mig själv att jag är sämst.
Alla fick köra ensamma, inte 2 och 2 som alla mina kompisar som kört på stora holm fick göra. Så hade nog känts lättare att åka med någon mer som kunde peppat och man kunde sett på nära håll hur det gick för den andra.
Fast samtidigt rätt skönt att få köra helt ensam, lite extra peppad på att få fixa det där kortet nu..

Aja kortsagt jag har då verkligen ingen lust att göra om det iallafall. De flesta andra har sagt att det var hur kul som helst och att de skulle kunna göra det hur många gånger som helst. Så kul var det inte..

Nu ska jag snart kila ner på stan och kolla på julpyntet istället, kanske kika i lite affärer med nu när nervositeten som suttit i hela dagen äntligen släppt. Synd att man inte har pengar och kan shoppa loss för. Shit vad jag längtar efter att shoppa..
Får vekrligen se till att skaffa jobb direkt efter skolan sen, inte bara för att kunna shoppa.

Skinn på näsan

Redovisade våra mixar idag. Tack o lov höll resten i min grupp med om det jag tyckte om vår mix, så vi ska finputs lite på volymerna och automatisera sången lite nu i veckan. Lär lyfta låten massor.
Lärarn gillade våran mix, men höll med om att de förändringarna vi tänkte göra behövdes.

Bandet min grupp spelade in våran första inspelningsvecka hade hört av sig nu med, de var tydligen jätte missnöjda med båda mixarna. Tråkigt, vi tyckte det lät bra. Men men alla kan inte tycka likadant, så vi ska mixa om det nu i veckan med.

Förövrigt ska jag vara vår grupps "hitler" och piska upp de andra så vi klart allt i tid. Rätt nice att de tycker att jag har skinn på näsan och klarar att styra upp de andra, trots att jag är ensam tjej.

Nu sitter jag och disskuterar glass med Moa, haha ovanligt.. Men vore det inte perfekt med en Ben & Jerrys jul glass med pepparkaksdeg i :D
och på tal om jul, såg på väg hem från träningen att de julpyntat på stan. Blir som ett litet barn. Hoppas på fint väder imorgon, isåfall ska jag gå ner och kolla på allt julpynt på kvällen.
och om 2veckor får jag se julpyntet i Göteborg, jag längtar!

Quinoa and so on

Sitter och väntar på att kycklingen ska tina, helt sjukt att jag klarat mig utan micro i 3månader nu. Fast Martins knep hjälpte ju en hel del, lägga kycklingen i varmt vatten. Bättre än mitt sätt, att bara lägga fram och vänta i flera flera timmar.
Tänkte göra lite quinoa till, det blir as gott med kyckling och rätt grönsaker. Hade inte ätit quinoa innan jag jobbade på restaurangen, men det är riktigt gott. Fast jag tycker det är godast kallt. Så det blir som en kycklingsallad.
Passar bra till lunchlåda imorrn för jag vet inte omj ag kommer åt någon micro då.

Ska snart ner till gymmet och gå på body pump, som jag längtat! Sedan blir det hem och plugga. Måste verkligen komma igång med körkortsteori pluggandet, och har fortfarande kvar en hel del att läsa från gamla läxor i skolan. Inte okej.

Planering

Jag tror att kalendern jag köpte innan skolan lär vara något av de bästa jag köpt. Gillar inte att planera så här mycket i förväg. Nu har jag snart planerat in hela veckorna fram till julafton. Jag som knappt planerat en hel vecka i förväg annars. Undra om det blir så här i framtiden med?
Egentligen är det sjukt läskigt att sitta och fundera över framtiden, vart man är, vad man gör och hur man mår. Läskigt men samtidigt spännande.

Suttit och bokat body pump pass nu, 2gånger för den kommande veckan. Hoppas verkligen att jag får gå på dem, så att inte det drar över på skolan eller något sånt. Hade verkligen behövt komma igång med träningen igen, stressar inte lika mycket då. Fast fick varvat ner ordentligt i helgen, det behövdes.

2012

Skummaste händelsen på hajen idag, sprang på jonte som gick media ett år över mig och hans tjej på hajen förut. Han har tydligen också flyttat hit. Kändes välldigt random att springa på honom här haha.

Ikväll ska jag och Martin gå på bio och se 2012. Jag hoppas den är lika bra som den verkar.

Friday i´m in love

Lyckades efter många om och men bli klara med mixen igår. Shit vad allt krånglade. Jag och Andreas var jätte peppade för att mixa på morgonen, vi hade ju så goda förutsättningar med mixen. Lärarn var inne och kollade vår planering och lyssning och påpekade att även han gillade vad han hörde hitills.
Sedan fungerade nästan ingenting. Det hade redan tagit tid att få ut allt på bordet, sen fick vi inte orning på stereokanalerna, sedan krånglade kompressorerna.
Runt 14 märkte vi att leadsången på versen var utbytt mot baskagge.. kul. Det visade sig vara en bugg i programmet, så en viss plugg vi lagt på as många spår la till baskagge på alla de spåren.
Vi skulle egentligen vara klara runt 16, men när klockan väl var så mycket gav vi upp allt analogt som krånglade och gjorde resten i datorn.

Märkte sen när jag kom hem att refrängen blev för komprimerad :/ trött man blir..
men men
Sen när jag kom hem hade Martin fixat mat :D as värt speciellt när man typ inte käkat under dagen o vart i skolan as länge. Han fick vara ensam hela dagen i varberg, stackarn.
Sen var vi och hyrde film, kollade på kenny starfighter men båda somnade haha.

Så idag har vi kollat klart på filmen, as kul :)
Sen var vi nere på stan en sväng, fast båda mådde dåligt sen så vi åkte hem o kollade på film. Stackars oss.
Så det blir lugn kväll idag.

Breathe




kom på att jag fortfarande inte hunnit börja med körkortsteorin, o fortfarande en hel del läxor från skolan kvar.
uuh
inte stressande alls.. nej.

2år sedan

Tänk att det redan är 2år sedan carro lämnade oss. Känns fortfarande inte verkligt, kommer nog aldrig göra det.

Hittade de där papprerna vi gjorde på avslutningen i 9an när alla fick skriva hälsningar till varandra, typ som man gör med studentmössorna. Hennes ord känns ju minst sagt annorlunda nu jämfört med då.

Schitzo

Herregud vad jag känner mig schitzo. Igår hade jag världens sämsta kväll. Moa fick peppa mig i någon timma innan jag änns kunde sluta gråta. Jag som inte gråter så ofta, men igår var det bara för mycket med allt.
Så mycket jag är stressad över nu, måste verkligen försöka varva ner och sluta dra ner mig själv mer.

Men idag, då hade jag bestämt att den här veckan ska bli as bra.
Dagen började bra direkt, alla i min grupp var på bra humör och det skämtades och skrattades hela tiden.
Fick pratat med min lärare med, frågat vad jag ska skriva i mitt mejl till PA-firman jag sökt praktik på. Han erbjöd sig att vara min referens och sa att han hade massa positivt att säga om mig ifall de vill prata med honom. Sedan sa han massor som verkligen stärkte mitt självförtroende när det gäller skolan och inriktningen. Den senaste tiden har jag börjat tveka på mig själv, om jag verkligen fixar det här.. Men han fick mig att sluta tänka så. Varför tvekar jag änns på mig själv? Jag vet att jag kan det här.
Men det hjälpte verkligen att höra det från honom, han är ju ändå en professionell musikproducent som inte är rädd för att säga precis som han tycker.

Sedan att min grupp dessutom arbetar med en av enligt mig världens bästa sångare gjorde dagen, eller ja resten av veckan kommer också bli det, sjukt värd! Plus att både Henrik och Johannes, den andra killen som är med är sjukt sköna!
Även välldigt duktiga! Det gick jätte fort att redigera trummorna idag. Visserligen har jag bara hört Henrik, han kommer dessutom lägga det mesta. Johannes lägger bara Keys medan Henke lägger ak. gura, bas, trummor och sång.

Och ärligttalat det kan inte bli annat än bra när man har världens bästa sångare och en Neumann u67!
Det här kommer bli riktigt bra tror jag :D

But to be honest I´m scared, of what the future holds



Apollo Drive- Time

Malin på besök

Malin var här över helgen. Igår var det jätte fint väder så först gick vi runt lite i centrum, kikade lite i affärer, jag fick visat telefonen jag funderar på att köpa. En Nokia 6600i, nackdelen är att samtalstiden bara är 4timmar, men så visade det sig att malins nya telefon har samma samtalstid och hon klarar sig. Så ska köpa den nu då. Men beställer från tele2, blir billigast så, men måste ändå vänta. Vill inte beställa hit till varberg när jag inte ändrat adress hit. Beställer hellre hem till ale då, men väntar så att jag kan få den när jag ändå ska hem i slutet av månaden.

Sen var vi på promenad i ett par timmar, gick ner till fästningen och gick läng strand promenaden och sen upp igenom varberg. Det är jätte fint här, så extra härligt att promenera då. Mysigt att kunna gå och prata och skönt att få massa frisk luft.
Sedan hyrde vi lite filmer och tänkte slappa hela kvällen med vin och film. Nackdelen var att datorn vägrade att hitta filmerna. Men Michelles brända film jag fått, den fungerade. Dessutom har jag hyrt film innan och de har också fungerat, alla förutom en. SÅ kändes rätt trist att vara laglig och hyra film när det ändå inte fungerar jämt. Då ber de ju om att man ska ladda ner?
Vi fick ringa runt och försöka få tag på folk som kunde förklara vad vi gjorde fel eller hur vi kunde få in filmen på datorn för att komma åt den,vi tänkte att det kankse var för att de var kopierings skyddade som de inte fungerade. Men en av filmerna fungerade iallafall, Hanna Montana.

Sedan drack vi vin, gjorde alkoholtest på iq.se och försökte få filmerna att fungera igen, men nej det gick inte. Så tillslut såg vi på Torkel i Knipa via Youtube istället.


Det blev tjejiga barnfilmer, kinderägg, julmust och och ett glas vin, lugn lördag helt enkelt


Malin blev ledsen för att hon inte fick sms, så då åkte vin flaskan fram...
hah nja, egentligen satt vi och skrattade som fan åt något helt annat, helt flummiga, sockerkick från julmusten kankse?


Mitt resultat på testet.. ändå klagar folk på mig, malin satt och såg jag inte fuskade på testet så ingen kan säga något


Malins resultat... först fick hon på värsta, så sa hon att hon överdrivit lite och skulle göra ett med helt ärliga svar efter att hon såg hur lågt jag fick.. så det här är hennes resultat med putsade svar XD

Ibland har man tur

Kom precis hem från körlektionen. Hade en ny lärare idag, 3e läraren för den här veckan.
Han var lite chockad över att jag inte hunnit läsa på teorin än, snart prov. Så nu blir det råpluggande, han visade säkerhetskontroller, så blev mest chockad när jag inte kunde allt under motorhuvuden, det blir verkligen att öva :p

men det var inte det jag skulle berätta om nu utan vi pratade om skolan, så berättade han att hans bror tydligen har sin egna studio som det går rätt bra för. Han hade vunnit en grammis förra året, och det var något med Britney Spears också. Fick hans namn o ska kolla upp studion. Möjlig praktikplats kankse, kan ju säga att jag träffat hans bror ;)

Ringde PA-firman med, fast det tog nästan en timma innan jag vågade haha. Dessutom svarade de inte då, men ringde sen igen, och de sa att det kankse går och att jag ska skriva ett mejl om mig och vad jag vill göra under den perioden så de kan se om det finns något roligt för mig att göra.
Hoppas, den PA-firman är bland de bästa i Sverige, eller ja de kankse rent av är bäst. Stort företag iallafall så hade praktiken gått bra finns kankse möjlighet till jobb vem vet ;)

Men nej nu blir det lite städning, Malin kommer hit om en timma. Som tur var är det faktiskt inte så farligt stökigt här, inte änns extremt med disk. Fast nackdelen då är att jag tänker att jag hinner greja med annat innan jag ska sticka ner till tågstationen, så riksen är stor att disken står kvar när Malin kommer hit. Men man kan skylla på att det är roligare att diska om man har någon att prata med. Lyssnar alltid på musik annars, men just när man diskar hör man ju inte låtarna lika bra, iallafall inte med mina kassa högtalare.

Nervös

Åh att det ska vara så jobbigt att ringa viktiga samtal. Tänkte ringa och söka praktik idag, men det är så läskigt.
Mycket lättare att prata live. Allra skönast om man hade kunnat mejla så företaget ringt upp om man kunde ha praktik där. För konstigt nog är det inte ett dugg farligt att prata om man blir uppringd istället. Fast det är väl för att det känns som att det är mest upp till den som ringt att föra samtalet frammåt, iallafall i början.
Jaja håll tummarna, jag kör nog på PA-firman. Fast väntar med att ringa till kl 13, tänkte ifal de kanske har lunch, och så måste man vänta några till minuter så det inte ska verka som jag suttit o stirrat på klockan och väntat :P Även om det är precis det jag gjort haha..

God Morgon

Nyss kommit hem från min körlektion, har lektion senare idag igen, så tänkte hinna plugga en del innan dess. Dels på körkortsteorin och dels PA-teknik.
Men först ska jag ta det lugnt och kolla på Riverside, svts serie som är som andra avenyn fast sämre kortsagt. Känns rätt b, men ändå kul att kolla på.

Kikade lite på vadårets julkalender kommer handla om, blir om superhjältar i år.  Super hjältejul heter den och mankan läsa mer om det här

Jag hoppas att den är bra, men man vet ju aldrig, förra årets var rätt kass, men de två tidigare var bra.
Älskar julen, så julkalendern är ett måste. Ja såvida den inte är helt kass. Riktigt bra att man kan se på SVT play, så man slipper anpassa sig efter tv-tiderna.
Jag undrar hur julen blir i år, dels hinner jag inte pynta massa för att jag ändå flyttar. Kommer ha fullt upp i skolan med inspelningsveckorna så blir inget julgrejande hemma alls, och inget julklappsshoppande direkt heller, har för lite pengar i år, så bestämde med mamma att vi nog ska köra nått julklappsspel eller göra så att man får köpa till en person var i familjen.
Trist, köpa julklappar till andra är bland det bästa med julen. Men men, får ju köpa lite iallafall :)

Mixredovisning

Hade mixredovisning idag, dels för våran PA-mix som vi spelade in i måndags, och dels för våran studioinspelning med bandet vi spelade in för 2v sedan.
Vi mixade klart studiomixen idag, känndes rätt bra tillslut, även om man alltid kan förbättra något. Skulle kunna arbeta för alltid med en låt, man kommer ändå aldrig bli helt nöjd eftersom man hela tiden bestämmer sig åt nya håll, även om det bara ändras lite smått.

Min grupp "vann" när vi lyssnade på allas PA-mixar. Blev riktigt nöjd med speciellt sången och vårat delay på virveln, det lät riktigt gött.

Roligt samtal från förrut:
Andreas -Jag har sagt till halva gruppen nu att du och jag ska jobba tillsammans nästa vecka.
Jag - Så.. du har alltså sagt till en till förrutom mig?
Andreas - Ehm..ja

Nedvarvning

Har en nedvarvningskväll idag. Känns som de behövs, lär aldrig bli frisk annars.
Vaknade i morse och kände mig as konstig, nästan som att jag svalt en enorm sten som satt fast mellan bröstet och rygget. Nästan som att jag hostat hela natten, även om jag inte gjort de vad jag vet. Men som att jag inte kunde hosta då för det känndes som att jag skulle sprängas isåfall. As konstig känsla.
Men det hann bli bättre innan jag gick till skolan. Tur det för idag var det studiebesök på Audio Lights som gällde.

Där fick vi hissa Line array system, testa ett större mixerbord, fast nästan säker på att det var samma bord jag och sandra använde på ukm. Givande dag iallafall, får nog bli PA praktik.. tror jag.. tror jag kör på att testa att söka på en firma jag varit lite inne på det senaste, säger de nej söker jag på en studio jag sökte på i 3an.

Ikväll blev det iallafall nedvarvning med lite glass för halsens skull, och hjärtats ;) och senaste andra avenyn avsnittet.
Fast nedvarvningen funkar inte lika bra när man är ensam hemma. Mycket lättare att sluta tänka stressande tankar om man kan prata om något annat med någon.

Men Malin kommer och hälsar på i helgen. Då ska vi ha en lugn helg, behövs verkligen. Bara massa tjejsnack och slappande, härligt!

Ska sätta mig och pilla lite med photoshop nu istället, fick det av min bror i helgen. Mitt program försvann när datorn kraschade i april, och hittade aldrig min skiva. Men nu fick jag det av Robert :)

Skön kväll hur som helst :)


oops

Gick upp för att göra frukost imorse, tar fram brödet, märker att allt bröd möglat medan jag var borta..mysigt.
All fil, yoghurt, ägg och mjölk var jätte gammal och fick slängas det med. Kul.

Var och handlade sedan efter skolan, fick kollat kontot inna, och mina pengar har verkligen runnit iväg, trots att jag verkligen försökt vara sparsam nu. Det är tågbiljetter, apotek och läkarbesök som drog pengar utan att jag tänkte på det :/
Så resten av månaden känns lockande, eller inte. Kommer bli tvungen att ta lite till från lånet, och frågan är om det änns räcker, och jag vägrar ta för mycket.
Men har iallafall allt jag behöver hemma nu. Eller ja, jag får väl investera i mer frukostgrejer senare i veckan men annars så.

Rätt stressigt ändå, och i skolan berättade läraren att en från en PA firma som skulle kommit dit idag hade sagt att han gärna ville ha någon från våran klass som kunde jobba extra där. Hade vart as kul, men jag har ju ingen tid över? Hade inte vart helt fel med en inkomst heller :/
Stressad över praktiken med, måste verkligen ta tag i det den här veckan.
Mest stressad över att jag känner mig så uppbokad, visserligen bara fram till jul så det ska man väl kunna bita ihop och klara. Helst utan magkatarr :P

Super positivt inlägg ;)
Ska se till att bli friskare så jag kan gå ner och träna, det hjälper mot stressen med :D

Yeah

Inspelningsveckan nästa vecka kommer bli så sjukt värd förresten för jag och min grupp ska arbeta med en av mina absoluta favoritsångare i världen.
Henrik Hagedorn, sångaren i Serenade For June
kommer bli jätte kul att spela in honom :D
Skolan, eller ja utbildningen, är fan bäst, är så sjukt glad att jag tog tag i det i höst.
Life is good :D trots att jag är förkyld :P

Halloween och sånt

Är hemma i Varberg igen nu. Kändes skönt att komma hem när det för en gångs skull var ritkigt städat.

Halloween igår, var på förfest hos Anna. Det blev ett himla sökande efter trädgårn sms eftersom jag var den enda som fått ett, men vi lyckades iallafall få tag i 2till.
Så jag, josefine, emma, sebbe och majsan åkte dit. Moa kom och mötte upp oss i kön.
Sedan lyckades jag rammla och få med emma i fallet. Slog i huvudet i bordskanten sen stengolvet. Tack och lov att man druckit då annars hade det nog gjort rätt så sjukt ont.
Moa hjälpte mig upp och kollade så jag var okej och såg att jag hade blod i halva håret och ner på axeln.
Så vi fick kila ner på toaletten så fick Moa kolla så det inte var något sår man behövde sy, men det var rätt litet så det var lugnt. Men vi åkte ändå hem sen.

Missade bussen för att jag skulle springa med josefine som glömt ta ut pengar till bussen. Lite segt att sitta där i en timma extra, speciellt eftersom josefine höll på att somna och jag inte ivlle göra det förrän jag kom hem med tanke på att jag äöndå slog i huvudet rätt hårt.


Härligt idag, hade redan rätt ont i huvudet från hostan, så just nu drar jag nog bara på mig mer och mer.

Var hos Michelle sen och käkade thai mat, den thai maten i nol är nästan värt resan hem bara den, super gott.

Sedan åkte jag till stan och satt på Franks med Moa hela kvällen. Fick försenad födelsedagspresent av henne. Lär vara finaste inslagningen någonsin
'

Paketet innehöll rosa leopard rosetthårspännen, rosa kam, rosa hello kitty block, och en as fin scrapbook med bilder, texter och msn rutor. Interngrejer så det skriker om det, as gulligt!

RSS 2.0