Julhelgen

Julen gick över fort. Inte så förvånande, tiden går fort när man har roligt.
På Julafton kom Sanna o dom hit och käkade och kollade på Kalle. Sedan åkte vi till dom och öppnade julklappar och drack glögg.
I år hade vi bestämt att alla bara köper julklapp till en person var. Frida hade köpt till mig, hon var jätte stolt över vad hon hittat. Fick En as med massa Viva la Diva ögonskuggor, nice :D Hade kollat på den innan så det var uppskattat :)
t

Sedan hängde jag med Robert till trumlokalen och testade att spela Marimba. Gick helt okej, fast det var svårt att hålla 2pinnar i varje hand.
Martin kom hit sen på kvällen, lätt bästa julklappen ;)
Fick Presentkort på SJ av honom, kommer lätt användas till Jönköping ;)

På Juldagen var vi på PC med Moa och Josefine, gick dit i tid den här gången så fick bord. Sedan gick vi till trädgårn, Jonas hängde med direkt hemkommen från Brasilien. Hade as kul :)


Julbak

Blev inte julbak så som jag tänkt, sanna o dom drog till Liseberg. Rätt dåligt att de inte sa det till mig :/ Jag hade planerat i någon månad, letat recept och allt.  Så tycker det var dåligt att de sa till alla andra men inte mig att de inte skulle komma, var ändå jag som hade bestämt o ordnat allt :/

Aja, vi hann göra en del ändå. Kreativiteten flödade.. not XD Men det var trevligt ialf, hann få lite julstämning iallafall, äntligen!

Rocky Road, fast special version med skumtomtar istället för marshmallows, man improviserar när vissa saker är slutsålda ;)




Skrållan var jätte glad och fick smaka lite smått och gott, sedan blev hon svintrött och orkade knappt lyfta huvudet, stackarn


Vi hade inga julklappsettiker kvar, så då får man improvisera där med ;)


Sen tog kristyren aldrig slut så jag och bob målade varenda pepparkaka vi hade hemma, visserligen inte så extremt många haha men ja :P Det här är ialf Bobs försök till att rita en G-klav. Alla pepparkakorna på bilden är försök.. Den i mitten liksom haha wtf XD Där märks det verkligen att han pluggar musik :P

Förövrigt började jag julafton med att mamma tvingade mig skrapa upp såret lite och sen hälla starkt medel i. Det svider.. härlig start ;) Aja, det är värt det i längden :)

Will I


Julshopping

Vart i stan hela dagen och letat julklappar. Det är svårare att köpa till så få.
Eller så är det för att det känns som man inte köpt klart till så många när man bara köpt klart till en. Fast man egentligen köpt klart till hälften ;)
Aja, Moa kom och var med ett par timmar. Tur det, mitt humör blir inte det bästa när det är mycket folk och jag går ensam, ont i knät, ont i magen, pms och dessutom inte ätit.
Så vi käkade på Bejing, fick tillbaks energin och slutade bli lika frustrerade på människor som måste stanna på de mest oplannerade ställena. Allt blir lättare när man har någon att prata med.

Med macro slipper man dels se hur stor paketet är och dels märks det inte att jag egentligen varken julpyntat eller julstädat mitt rum än ;)

Aja, nu ska jag gå och piska upp min lillasyster lite. Tänkte städat och pyntat hela lägenheten igår, men hon skällde ut mig och tyckte att jag var världens hemskaste som tänkte göra det.. wtf?
Hon skulle minsann göra det idag.. och det har hon inte gjort, så nu ska hon inte få sova förrän det är klart.
Inte helt okej att göra det så här nära inpå julafton. Det är ingen julstämning alls här, inte okej!

Kepsar och Ögondoktorn

Kört Sanna till läkarn idag, hon skulle operera ögonen. Modigt av henne, jag skulle aldrig våga göra det. Har faktiskt skrivit in det i donationsregistret att de gärna får ta allt från mig men inte mina hornhinner. Aldrig att någon får skära i mina ögon, mår dåligt bara av tanken. Det verkar så sjukt läskigt.
Jaja, operationen gick bra och nu kommer hon se mycket bättre :)

Jag och Hampus gick på stan sålänge. Såg tomten ;) Provad kepsar och letade julklappar.



Sedan åkte vi hem till mig, spelade Super mariokart, vilken nostalgi! Nu vet jag vad jag ska göra resten av lovet haha :P

Besviken och uttråkad

Lame helg när alla har glömt alla planer :(
Den här dagen har varit så sjukt jobbig, speciellt för att det känns som att jag inte kommer att ha något att göra på en vecka nu. Jag som varit så uppbokad jämt. Känns väl bara extra hemskt nu bara för att det här har varit en dålig dag. Men bara så himla besviken att verkligen alla hade glömt bort alla planer.
Extra jobbigt för att jag egentligen verkligen tänkt passa på att städa nu, ser fr jävligt ut nu sen jag flyttade hem när alla grejerna bara ligger här i rent kaos. Hade tänkt försöka möblera om dessutom, var riktigt pepp för att städa, och att julpynta!
Men.. det funkar inte med knät just nu :/ Visserligen mycket bättre idag så slipper iallafall åka till läkarn med det, och det lär vara lugnt om ett par dagar.
Men tänk den här dagen, jag trodde jag skulle ha fult upp hela dagen, hade massor planerat.
Men istället fick jag snällt sitta hemma och ta det lugnt. Känt mig as ensam, även om mamma varit hemma och bex med ett tag.
Bara känt mig så bortglömd av alla, ångrat att jag flyttat tillbaks.
Blev världens depptext.. men deal with it jag har en as dålig dag.




Julshopping och glögg

Fick äntligen kollat på Skönheten och Odjuret idag, har juvarit rätt pepp på att se den de senaste 2veckorna, så jag passade på nu när jag var barnvakt. Hampus och Frida hade ändå inte sett den så det passade perfekt.

Sen skulle jag träffa Malin i stan. Märkte på bussen att mina stölar var as trasiga från när jag ramlade, och högra stöveln hade dessutom blofläckar lite här och var, inte så nice.
Mycket mindre sugen på att köpa julklappar då när jag insåg att jag blir tvungen att köpa nya skor nu.
Bara kul att köpa skor när man egentligen har råd, mindre kul nu när man måste må dåligt över det.
Hittade iallafall inget men kollade kanske inte jätte noga heller.

Vi gick hem till Malin sen, drack lite glögg och tjötade.

En hemlis..

Frida: Vet du vilken som var den pinsammaste dagen i mitt liv?
Cicci: Nej..
Frida: En gång när vi var ute i skogen med skolan, då hittade jag en död råtta, så jag lyfte upp den.. och ALLA såg!
(Alla skrattar)
Cicci: Men varför lyfte du upp den då om du tycke det var pinsamt?
Frida: Men alltså det är faktist en hemlis att jag gillar att hålla råttor...

haha

It hurts, it rips, it burns

Blir så trött att jag var tvungen att smälla sönder knät nu. Gör svinigt ont, och såret ser as ckligt ut. Jag pallar inte änns att kolla på det, och jag brukar ändå inte bli så äcklad av sår och sånt. Kanske skillnad när det sitter på mitt egn knä dock.
Mamma har precis åkt till apoteket för att köpa väteparadoxid eller vad det nu hette och några större plåster. Skulle egentligen åkte med henne, men just nu har vi inga plåster eller något sånt hemma och såret skulle ändå luftast lite nu, så får snällt stanna här. Det blir lite kallt att gå i shorts ute nu annars haha.
Får hoppas att det hjälper nu, ser det fult ut imorgon måste jag ringa läkarn o be dem kolla på det.
Vilken bra start på jullovet..

Jag är iallafall på bra humör ändå, fruktansvärt skönt att ha fixat provet och härligt att ha flyttat hem till ale igen.

Hände en riktigt rolig grej igår förresten, Stefan och Bob var med och hämtade mig och mina grejer igår. Så skule de lasta på cykeln först, men orkade inte be mig om nykeln. Så de gick och hämtade cykeln och bar den till bilen eftersom den var låst. Sedan lastade de in den och alla grejer. Jag frågade sedan om de tait den och om de var säkra på att det var rätt.
När vi kom hem sen och fick lastat ut den hade de självklart tagit fel haha.
Kedjan åkte ju av när jag ralmade igår, lampan har åkt av en annan gång. Den här cykeln var hel och hade en fin kedja. Båda var visserligen svarta sjösala. Men shit va jag skrattade åt dem.
Som tur va så har stefan en jobbarkompis som bor i Varberg ,så han ska be honom ta med cykeln och byta. Elakt motnågon av mina grannar som blivit av med cykeln liksom.

Sabbat knät

Allra sista gången jag cyklade igår nu innan flytten. Lär ju inte cykla något mer i år.
Men tro fan att jag ramlar och slår upp hela knät nu då. Sista gången jag cyklade..
Hela kedjan hoppade av helt plötsligt, och eftersom det var för kallt för att sitta på sadeln stod jag upp, så tappade balansen helt och fick släpat knät i marken ett par meter. Gick inte att bromsa heller så fick snällt glida med helt enkelt tills jag hamnade i en buske.

Gör as ont nu och det slutar inte blöda heller. Första jag gjorde när jag kom hem var att fota det haha.. så nu såg jag att det var grus i såret på kortet, och jag tvättade inte så nogrannt utan satte på plåster snabbt så jag kunde gå och lägga mig.
För litet plåster dessutom. Hoppas mamma har plåster hemma som hon kan ta med ikväll.
Och jag som hade köpt nya leggins eftersom alla andra gått sönder. Blir bara att släga de här paret med för det är en stor reva över hela benet. Kul.

Aja, ska packa idag, tur att mamma inte kommer förrän ikväll för det tar tid att packa nu när det gör ont att gå.




Yey!

Jag klarade det!
62 av 65!
Var svin nervös när jag skulle trycka på avsluta. Innan var jag inte ett dugg nervös, sällan jag blir nervös för ett prov när det väl gäller.
Men trodde inte att det skulle gå så bra, trodde att jag precis skull klara det.
Dessutom pratar jag välldigt mycket när jag blir nervös, och jag var den sista kvar där, så jag babblade på om hur nervös jag var för att trycka på avsluta till tjejen som hade hand om proven. Hon verkade måttligt intresserad, men jag tjötade på ändå haha :P

Sjukt skönt att ha det avklarat! Kändes jätte konstigt att komma hem och inte ha något att plugga på, sjukt lättnad.
Firades med champagne och nu bär det strax av ner till skolan och studion igen där det blir klassfest. Värd dag!

Trollywood

Varit i Trollhättan idag, Trollywood.
Studiebesök på film i väst. Träffade en tekniker som jobbade med tramp. Helt sjukt att det ligger så mycket arbete bakom en film som man inte tänker på. Jag tyckte ändå att jag hade rätt bra koll på hur mycket som krävs egentligen. Men tänk att den här killen arbetade med att lägga på alla ljud från fotsteg och olika rörelser. Det har jag aldrig tänkt på hur mcyket jobb det ligger bakom det.
Men det var riktigt kul att se.

Han hade en studio med varierbar akustik och en massa olika underlag som han gick på. Dessutom en massa olika skor och olika tekniker för att kunna låta som massa olika människor.
Riktigt kul att se. Fast shit va trött jag var.

Fick pluggat en del både på dit resan och hemresan, och nu ska jag sätta mig och göra lite fler prov. Börjar bli rätt nervös inför morgondagen.


We were the victims of ourselves


Kvällen har bestått av en massa massa pluggande och en disney klassiker platta på repeat. Sjukt sugen på att se skönheten och odjuret nu ;)
Gick dåligt med mitt repetitionsprov igår, första gången helt utan böcker, bara 36rätt,det sved
men det tog jag igen idag. Klarade alla 3prov på raken. Gött!
Speciellt med tanke på att jag var extra stressad över det, eftersom lärarn sa att de proven jag är på nu, klarar man inte dom klarar man nog inte det riktiga provet sen.
Men ja, tur att det släppte idag då. Bara imorgon kvar på mig att öva.
Ska till Trollhättan imorgon, så kan ju plugga en hel del under den bilresan.
Vi ska till Trollywood på studiebesök, ser verkligen fram emot det.
Nu lyssnar jag igenom Kings & Queens ett par gånger till innan jag ska sova, egentligen är klockan alldeles för mycket, men varför måste det bli så svårt att gå och lägga sig när klockan blir över 23? Piggnar alltid till då.
En annan sak värd att reflektera över, det är bara 3dagar kvar tills jag flyttar!
Tänk att jag redan hunnit bo här i 4månader. Känns helt sjukt. Fast kommer bli riktigt skönt att kunna åka till stan när jag vill, träffa alla kompisar och göra massa spontangrejer.
Fast nackdelen är att jag vant mig vid att bo såhär centralt nu. Fast målet är att flytta snart igen.
Rätt spännande fas i livet nu ändå och se vart man hamnar, vilket jobb, vilken plats..

Scream your lungs out, wait for laughter

Tillbaka i Varberg nu. Sista veckan i lägenheten nu, shit va fort det har gått!
I fredags åkte jag hem till Michelle och kollade på hennes nya lägenhet. Vi satt och klagade över livet och tyckte synd om varandra, låter tragiskt men ibland behöver man vekrligen bara få klaga utav bara fan.

Var as opepp på konserten, aldrig varit så opepp inför en spelning i hela mitt liv, hade lust att ge biljetten till min bror och bara skit i allt. Men som tur var gjorde jag inte det, för konserten var över mina förväntningar.

Var på Bryggeriet med Moa och Christopher först. Vi skull ta en öl och de skulle käka. Sedan bar det av mot Scandinavium.
Vi hamnade längst fram vid scenen. Sweet.
Efter konserten var alla 3 helt slut, fick kämpa som fan för att behålla sin plats där, eller änns hålla balansen bland all moshpit och wall of death. Men jag tycker ändå det är rätt roligt, till en viss gräns kanske ska tillläggas haha.

Träffade Martin sen som suttit med sin morbror och några till, så vi gick till Dubliners där hela sällskapet satt medan Moa och Christopher vandrade iväg för att möta andr vänner.

Blev en lyckad kväll iallafall, även om mina skor och tår är söndertrampade, men men det var det värt.
Fast rätt ovärt att min kamera laddade ur nästan precis när In Flames gick på scenen, då när vi hade bästa platserna.. men hann ialf få ett par bilder.


Dead by April, halva publiken hatade dom, jag och Moa älskar dom.


Killswitch Engage har jag velat se i flera år, men de är ett sånt band jag inte hade velat betala för att bara se dom liksom. Så riktigt värt att de var med och spelade den här gången. Dom var helt okej live, det var helt klart då publiken var som vildast, iallafall där vi stod.



Sen äntligen dags för In Flames, de var helt klart bättre än sist. Fast tycker de var ännu bättre första gången jag såg dom.


Mejl, ordbehandling och PDF-filer..

Att det ska ta så sjuk lång tid att få skicka ett mejl. Skulle bara ändra lite snabba grejer i CV:t sen skriva ett mejl lite snabbt och sen skicka. Det var runt kl 20...
Nu har det gått 3½timme!
Först hade jag inget ordbehandlingsprogram så fick ladda ner open office. Det tog kanske 2½timme, sedan är prgrammet och datorn seg: När jag väl hade skrivit klart allt var formatet konstigt.
Så nu efter många om och men har jag ett vanligt text dokument som iallafall Moa kan se, och en PDF-fil.
Så skickar PDF filen så borde det vara lugnt.
Håll tummarna för mig nu, jag behöver det här!

Lunchbloggande

Sitter här och chillar med en kopp kaffe, fick precis ringt om praktik. Gött!
De ville också ha mejl. Skönt för det känns lättare att berätta om sig själv skriftligt än i telefon. Så ska ta o knopa ihop något när jag kommer hem.
Åh shit.. kom precis på att min cv inte ligger kvar på datorn längre, tänk att det gått nästan ett år sen jag använde det, blir tvungen att fin slipa lite på det då också, härligt när man kan lägga till en massa extra saker där :D

Började morgonen med Riskettan idag, så kom precis hem, tog tjuren i hornen och ringde direkt ;)
Men ska sluta sväva iväg och hålla mig till ämnet. Utbildningen kändes faktiskt rätt onödig. Den handlade om risker i trafiken, köra för fort, vara trött eller påverkad.
Lärde mig verkligen ingenting nytt alls, verkligen inte värt 600kr!
Visst det är jätte bra att de informerar om det för det är klart att det är alldeles för många olyckor.
Men så mycket pengar för ynka 3timmars snack om saker som är rätt självklara, det kändes inte okej. Kändes mer som ännu ett knep från trafikskolan att få in mer pengar.

Nu blir det snabb lunch här hemma, sen drar jag till skolan.
Uh, ingen rolig mat hemma nu, ingen idé att köpa massa nytt nu när jag ändå flyttar om en vecka. Dessutom är jag pank.. igen..
Har för att vara exakt 3kr kvar på kontot. Det känns ju kul nu lagom till jul..

Kings & Queens


Äntligen har dom släppt 30seconds to mars senaste platta på spotify.
Hörde lite av denhär låten för typ en vecka sen och längtat som fan sen dess. Hörde hela låten i måndags för första gången. Shit va bra den är!
Första gången på välldigt länge som jag faktiskt längtar efter att de ska släppa en låt, värt!

Telefonsamtal

Helt sjukt hur nervös man kan bli för ett litet telefonsamtal, eller ja.. hur nervös jag kan bli rättare sagt.
Egentligen har jag inte änns svårt för att prata i telefon. Det är bara de där allra första, när man presenterar sig osv.
Man vill ju inte dra någon alldeles för lång replik som ändå bara gör att man pratar i 300km/h, men man vill ju inte säga något för kort heller, man måste ju få med det viktigaste ändå.
Skulle kunna säga "Hej, Jag heter Cecilia och jag undrar i fall ni tar emot praktikanter"
Det hade känts allra lättast för då hade den där jobbiga biten av samtalet varit över direkt, för sen när den andra personen väl börjar prata är det lugnt.
Men det funkar inte att bara säga så, får åtminstone nämna skolan för att öka mina chanser.

Ringde nyss, men telefonen var avstängd. Ska prova att ringa om en liten stund igen.
Ska jag mejla annars?
Eller borde kanske försöka ringa imorgon också, annars mejla.
Fast samtidigt, det är skönt att få tag i dom så fort som möjligt, börjar bli rätt fet panik över praktiken nu..

command + s

Shit vilken rolig dag det här har varit. Har suttit och mixat hela dagen med Patrik och Erik, alla var as flummiga och vi skrattade istortsett hela tiden. Skrattade så man nästan inte kunde andas och fick ont i magen.
Man kan ha riktigt kul åt pitchade röster och feltriggade baskaggar.
Ju mer tiden gick och alla dessutom började bli trötta blev allt ännu roligare.
Andreas och lyssnade på våran mix och blev lika flummig han.  Så alla började köra misstolkar skämten
"Men Cicci du har ju aldrig kört i 2an innan, hur känns det?"
- Jo, det är väl okej.. fast det är ju lite trångt..
"Ja, men 3killar på en gång i 2an... Klart det blir trångt.."

Kontrollrum 2 alltså ;)

och att man kan använda skärmdelning på datorerna i skolan ledde till ännu fler skratt när någon ( som jag fortfarande inte vet vem) tog över våran dator och hade en minst sagt flummig konversation i ett kommentarorfält med oss.

Riktigt nice att vi har mixning i 2dagar den här gången. Dessutom kan vi sitta hur länge vi vill imorgon. Så den här gången hinner vi testa en massa effekter, så vi har inte bara suttit och varit flummiga vi har fått fram en del detaljer vi blivit riktigt nöjda med. Lärarn satt med i 1½timme nu på kvällen, gav oss massor av tips, och hjälpte oss massor på traven. Gött!

Söndag

Trist att det är söndag idag, eller rätare sagt trist att det är måndag imorgon. Ingen lust att åka hem.

Idag har jag och Martin varit och bakat lite pepparkakor hemma hos hans syster med hans familj.
Sedan på kvällen åkte vi skridskor med Martins systers kille och hans son och en av Martins kompisar.
Jag ramlade iallafall inte, även om det var nära ett par gånger, när en viss person puttade på och körde fort. Någon gång ska jag lära mig att stanna också ;)
Men det var kul iallafall.

Out of our minds

Nu är sista inspelningsveckan över. Vi hann klart med allt i tid, eller ja jag tror det iallafall, ja och Erik var tvungna att dra vid 14.30 men då höll de på att lägga sång på sista låten, så de lär ha hunnit utan problem.

Nu sitter jag i Jönköping, Martin är på möte och jag sitter och pluggar körkortsteori och lyssnar på Avatar, helt såld på nya låtarna!
Teorin däremot går kasst, är inte van vid at bli underkänd på prov så det tar riktigt hårt det här, fuck..
även om det bara är övningsprov. Förstår inte hur folk kan sikta på att bara precis klara sig?
Precis som de i skolan förr som alltid nöjde sig med godkänt, varför siktar man inte högre?

Nej nu ska jag fortsätta med mitt prov.. måste fan klara det nu...

Nostalgi

Gick bra med inspelningen idag, vi tog igen det de missade igår och är back on track.
Nu är det bara ett litet gitarr solo, bas och sång på en låt kvar. Så det lär de hinna. Jag och de två andra i min mixgrupp har logic arbete imorgon, så det är de andra som spelar in.
Skönt att vi fick gjort så mycket idag för imorgon var det ingen som kunde stanna hela kvällen.
Jag åker med Erik till Jönköping vid 15 imorgon. Så borde ta och packa.
Borde diska också, hur ofta skriver jag inte det här haha.. det är en saga som aldrig kommer ta slut.

Men men, istället för att packa, diska, duscha och plugga så skjuter jag på det några minuter till, började kolla på gamla bilder då är det lätt att fastna och vara nostalgisk.
Se bara på den här bilden på mig och Michelle, från 1an.

Helt galet att tänka på hur mycket som förändrats sen dess


eller här, det är ju t.o.m.  i år, känns as konstigt att se bilder när jag var blond.

Körkortsteori

Det är fruktansvärt roligt att plugga på teorin.. Gör tester på körskolans hemsida, men helt omöjligt att kunna svaren, svaren står inte änns i någon av böckerna. Hur är det meningen att man ska klara provet då? Gissa sig till allt och hoppas att man har tur?
Det går ju inte änns att läsa på de frågprna jag inte kan liksom...kul....

Logic

Idag har jag och hälften av grabbarna fått en genomgång i Logic. Så hjärnan är sprängdfylld med massa information nu.
Fast å andra sidan, så är det nästan varje dag man kommer hem.
Testat programmet en gång i typ 3an, men ja det var ju bara någon timme :P Verkar riktigt bra. Vi ska ha "melodifestival" snart igen där alla får göra låtar i logic, och tävla mot varandra. Roligt :)

Lite trist att det hade skitit sig med redigeringen av ena låten idag. Slutade med att vi fick börja om helt, så när jag och de två i min mixgrupp tog över var vi på exakt samma ställe som när vi lämnade över låtarna till de andra 2 i morse.
Så vi fick snällt stanna kvar och fixa det.
Men men, den här veckan hade vi ändå räknat med att vara kvar i skolan dygnet runt om de så skulle behövas.

Nu blir det lite slappande, käka, kolla julkalendern, försöka hitta lite mer julmusik till julspelningslistan på spotify, några förslag?
Sedan Greys Anatomy och efter det, ja då ska jag ta mig i kragen och plugga.

Tur att jag är så snabb..

Nu får jag faktiskt ta o sätta igång med pluggandet.. förstår inte varför det ska va så svårt att ta sig i kragen och bara sätta igång?
Istället har jag fixat matlådor, tvättat och kollat på julkalendern. Visserligen sånt som behövdes göras också. Men kanske inte hade behövt ta riktigt så lång tid :P
Så nu blir det plugg i en timma, får plugga sönder i helgen eller nått.
Längtar till julen, även om det är as kul i skolan och jag inte har något emot att vi får vara där så länge på dagarna, så är det jobbigt att komma hem trött och ha så mycket att fixa plus att dessutom ha massor att plugga på. Men jullovet blir desto lugnare. Sedan efter nyår blir det nog inte lika stressigt :)

Julkalendern var okej förresten, känns som en sån som man behöver ge ett par avsnitt innan man kan avgöra om man gillar den eller inte.

Hello 1december


Julkalender, raggsockar och jultröjjan. December är bästa månaden av alla.
Lite trist bara att det inte blir något julpynt i lägenheten, men onödigt när jag flyttar den 17e.
Får byta bakgrundsbild på datorn, så det blir lite julstämning här iallafall, och nu kan jag vekrligen fylla på min julspelningslista på spotify med gott samvete.

Idag har vi redigerat trummor hela dagen, dvs. bråkat med beat detective större delen av dagen :p Hur kommer det sig att något alltid måste krångla? Om det inte är brist på kunskap är det datorn som laggar eller buggar i programmet. Det hör väl till antar jag.

Nu ska jag ta en lugn stund med en kopp kaffe och kolla på julkalendern. Hoppas den är bra, har peppat sönder hela dagen :D

RSS 2.0