End of an era

Jag har skaffat en tumblr blogg för ett tag sen och kommer inte skriva här mer. Kommer inte länka adressen här heller utan vill ni ha den får ni fråga :)
Förövrigt flyttar jag till Oslo på fredag, riktigt nice!

Bruises

Bex tvingade mig att fota mina ben igen eftersom blåmärkena bara ser värre och värre ut. Matchar ärret från cykelturen ialf hehe.
Var på Body Pump med Maddo i tisdags. Inte kunnat gå på det på flera veckor pågrund av axeln, så nu när den äntligen slutat göra ont passar jag på att ramla ner för trappan så jag kan ha ont i knät istället?
Men å andra sidan, blåmärken är ändå okej att träna med. Kunde träna precis som vanligt förutom någon övning när man ska ha knäna i marken. Så hellre blåmärkena än problemet med axeln igen.

etiquette for a lady


One step forward, two steps back

Idag är motivationen obefintlig. Har varit sjukt taggad hela veckan men efter ett rejält bakslag igår så känns det inte ett dugg lockande att köra på nya tag även om det är det man snällt får göra ändå. Men usch va segt det är.

Därför kommer jag inte kunna sova

Robert kom precis hem från jobbet, helt livrädd. Drog med mig och Skrållan utanför dörrn för att visa att det ser ut som att någon spränger himlen då och då precis ovanför oss, fast det inte låter mer än en lite dov smäll som låter som det kommer flera mil bort ifrån. Han berättade att han sett massa brandbilar och polisbilar åka förbi och att det var då han fick syn på himlen.
Helt sjukt läskigt. Ni vet man tänker ju direkt på ET, signs osv. Jag gör det iallafall, jag kommer sova dåligt i natt.
Även om jag googlat massa och hittat att det tydligen finns tyst åska så jag är lite mindre rädd nu.
Robert filmade på vägen hem, så här kan ni se själva. Kan hända att ni måste va vän med honom för att se filmen dock.

I keep on fallin

Sist jag använde min rosa klänning svimmade jag och föll på exet, igår använde jag den klänningen igen och föll på excet haha. Jag vet ibland är jag så sjukt kul med mina ordvitsar ;)
Nej men seriöst nu, jag föll framlänges ner för halva trappan inne på excet. Gick och tänkte att jag skulle akta så jag inte skulle fastna med klacken i trappstegen och precis då gör jag det och faller. Lägg till att jag hade ett fullt glas öl i handen som jag hällde över hela mig. Jag var helt genomblöt. Dessutom gick jag sist bland vännerna så de såg inte att jag föll utan gick vidare. Istället var det ett gäng killar som gick framför mig i trappan som fick hjälpt mig upp och kollat så jag var okej. De blev nog också rädda för det var ett rejält fall, enda minst 10steg jag föll, hade jag inte druckit hade jag med ganska stor säkerhet brytit minst ett ben i kroppen.
Nu klarade jag mig med ett par blåmärken, svullet knä, smutsig klänning och täckt av öl.
Ljuset är kasst men om ni kollar noga ser ni att halva klänningen har massa mörka fläckar från trappan.

By the way

Visserligen typ en månad sen jag blekte håret men jag har varken haft tid eller lust att fota det.
Så ni som inte sett det live eller sett sneakpeak på facebook, här är min nya hårfärg.

I found a world where we are free

Vet ni hur mycket det suger att sätta sig på bussen när man är trött och starta spotify för att lyssna på favoritbandet när man märker att de tagit bort dem? Just idag med.. för igår fanns de kvar. Ännu mer fail att jag var tvungen att va online så spotify synkade och tog bort de låtarna jag hade sen innan med bandet. BU!
Så jag får väl se till att köpa skivorna nu i veckan, jag har trots allt lyssnat på det bandet istortsett varenda dag i över ett år, så minst sagt lite beroende av dom.

Dagen i övrigt har varit en sån där perfekt sommardag, hänga vid havet hela dagen och sen grilla på kvällen, nice!

RSS 2.0