2010

Jätte uttråkad just nu, ingen annan här hemma och jag tänkte gått ner till bussen men insåg att det ändå inte går någon nu, det är ju den där mobbade halvtimman..
Så fördriver tiden med en årslista istället i väntan på bussen.

årets bästa: Första dagen på metaltown
årets värsta: Sista veckan i oktober
årets händelse: Flyttandet
Årets resa: Polen
årets dag: Har inget speciellt datum som jag kommer minnas direkt, iallafall inget positivt.
årets present: pengar
årets tår(ar): alldeles alldeles för många
årets person: Martin
årets låt: In this moment-Just drive
årets film: Harry Potter får det nog bli
årets bok: Känns ju lite dåligt av mig att svara Eldest för 3e året i rad.. när ska jag läsa klart den?
årets lögn: Kommer inte på någon lögn alls
årets regret: Att jag inte tog tag i allt redan i början av året
årets kyss: 20november
årets natt: Kommer inte ihåg datumet exakt.. men nån gång i januari typ
årets ord: Har nog inte fastnat för något ord direkt, inte som jag kan komma ihåg iallafall.
årets skämt: När jag och bob tömde bex chokladkalender
årets längtan: Att allt skulle bli bra
årets månad: Augusti
årets gräl: Sista veckan innan jag flyttade hem
årets beroende: Kaffe
årets vill ha: Ett nytt år
årets frisyr: Page
årets roligaste: Mitt och moas random skrattanfall på en fest hos Martin
årets tråkigaste: När jag blev av med jackan o grejerna, blev sjuk o sen ovän med moa.
årets vårminne: Promenad i stan med Moa
årets sommarminne: Picknicken med Martin
årets höstminne: När jag var i stallet med Bex
årets vinterminne: Sista dagen på praktiken.
årets smärta: Broken heart
årets överrasking: När jag fick veta att Bob skulle spela med Marionette
årets läskigaste: Vet inte


Party like a rockstar

Vilken super kväll det blev på juldagen. Först blev det pc med sandra och josie. Tradition med pc på juldagen. Vi tänkte gå vidare tidigt men vi hamnade inte i kön på sticky förrän halv 2 haha. Där stod vi ett tag men tillslut frös vi så mycket så vi gav upp och gick därifrån.
Fast jag och Emma, som hade mött upp oss i kön, ångrade oss och gick tillbaks till Sticky igen. Då var det ingen kö längre. Sweet :)
Det kan ha varit årets roligaste utekväll. Massa roligt folk, rockstjärnor, glatt humör och bra musik.
Synd bara att Sandra och Josie inte kom med in på Sticky.
Tog morgonbussen hem, Emma tog taxi till surte så jag stannade själv på nisseterminalen i 1,5timma. Segt till att börja med men som tur var va det rätt många som väntade på bussen och alla var sociala så tiden flöt på rätt snabbt.
Svin kallt dock, jag frös sönder hela dagen igår. Robert fyllde 18 och hade kalas, jag låg mest på soffan och kände mig febrig :P
Hur som helst så har hela den här julhelgen varit riktigt bra :)
Nu ska jag iväg till Josie och kolla på nån skräckfilm, så här mitt på ljusa dagen. Sedan ska vi till stan och kolla rean lite. Jag måste få tag i en jacka.. Därefter kanske vi ska gå o se Narnia, får se hur det blir med det.
Emmas bild från i lördags.

Virus

Tji fick jag för att jag skrev att det var lite tråkigt när de andra sov. Efter att jag postade det inlägget kraschade datorn istortsett. Något virus som dök upp och det gick inte att göra något..
Tog 5timmar innan jag kunde få igång en virusscan.
Frågan är ju när sjutton jag ska lära mig det här egentligen? Hur många gånger har inte min datorn kraschat nu för att jag inte har virusprogram?
Hur som helst, fick fört över alla bilder jag inte sparat på den bärbara hårddisken till mammas dator, var beredd att defragmentera datorn, men plötsligt försvann viruset? så då kunde jag installera virusprogrammet. Så nu är datorn helt virusfri igen.

Fick köpt ny hårfärg nu idag med. Från ett av mina favoritmärken. Den färgen jag använde sist har istortsett tvättats ur, Viva lär ju vara sämsta märket, färgen åker alltid ur i tvätten. Så jag hoppas att den här blir bättre, Schwarzkopf Brilliance.
Nu ska jag se till att få upp värmen igen, mina fötter är super kalla, sitter med dubbla raggsockar plus vanliga strumpor och fötterna känns ändå som isbitar.
Flera tjocktröjor på också. Hur ska det gå ikväll? Nästan rädd för hur kallt det kommer bli :P

Julafton

Det går lite bättre med sovandet nu. Igår kunde jag inte sova så jag var super trött hela dagen. Men i natt lyckades jag få sova nästan hela natten :)
Det är faktiskt ganska mysigt att gå upp tidigt på morgonen och vara pigg. Även om det är lite tråkigt när alla andra sover.
Får hoppas att jag håller mig pigg ikväll bara, kanske får bli en liten powernap innan.

Jaja, julafton var lyckad. Hade inte så höga förväntningar så jag hade nog nöjt mig med det mesta. Vi var hos Sanna och Stefan som vanligt. Firade jul precis så där som man ska. Äta god mat, se på kalle, umgås med familjen.
Jag åt t.o.m lite lax, hör och häpna. Var visserligen bara en liten liten bit, men jag åt det. Bestämde mig för några år sen att lära mig att äta mer på julbordet, i början åt jag typ ingenting, nu har jag lärt mig att tycka om julskinka, rödbetssallad och brysselkål.
Fick smakat på kaffe med baileys också, verkligen ingen höjdare, jag föredrar kaffet alkoholfritt.

Bästa citatet från igår var:
Hampus: Varför har du en sån kula på halsen?
Robert: Det är ett adamsäpple..
Hampus: Men..? Varför har du svalt äpplet då?




Dagen efter och dagen före

Jag har haft ett allmänt lugn över mig idag, det har varit sjukt nice.
Hade sista natten i natt, eller ja vid den här tiden borde jag säga förra natten, men jag hoppas ni förstår ändå.
Skulle egentligen haft en kanon bra rotation men det var för lite att koda så istället blev jag kvar på samma maskin hela natten. Bästa maskinen iofs, men det är mindre kul efter att ha stått o lyft flera flera tusen brev i flera timmar nonstop. Jag var den enda som inte fick byta. Inte änns när jag bad om det den sista timman. Hade fett ont i ryggen, men fick till svar att jag var för pigg och glad.
Men helt ärligt var det rätt okej att jobba i natt ändå, vi fick julmat och godis. Det var uppskattat :)

Hade egentligen tänkt att gå upp tidigt idag så jag kan sova nu om en stund.. men jag var alldeles för trött så sov bort större delen av dagen :P
Resten av dagen har jag mest segat mig. Gjorde äggtoddy med bex, vi gjorde det när vi var små, fast alkoholfri då. Så vi ville testa the real deal nu. Det smakade okej, inte helt förvånande att det inte föll mig helt i smaken jag gillar ju trots allt inte varken söta eller mjölkdrinkar.
Därefter blev det bara massa grejande i photoshop. Från början tänkte jag fixa något åt Frida för att hon skulle komma ihåg sin julklapp bättre, men nu inser jag att det redan är julafton så får ge upp mina idéer om tavlor och pussel osv.

Lite kvällssvammel

Ledig i dag, sjukt skönt faktiskt. Spenderade kvällen med Sandra, köpte julklappar och gick på liseberg. Kallt men mysigt. Lätt bästa dagen den här månaden :)
Imorgon har jag sista natten på jobbet, känns lite trist eftersom jag egentligen vill jobba massor. Skulle kunna ta en hel del extra tider men det funkar inte. Hela kroppen säger ifrån, det funkar inte att jobba där längre. Kan varken sova eller äta ordentligt och ryggen fixar det inte heller. Behöver ett jobb på dagtid istället, iallafall just nu.
Det var väll helt enkelt för mycket annat nu den här månaden som tog energin. Speciellt eftersom jag inte varit helt frisk.
Men men.. ska se till och träna ryggen bättre och sen blir det nya stenhårda tag med jobben efter nyår.
Kanske blev värsta negativa inlägget igen, men jag lovar allting känns mycket bättre för varje dag som går, o jämför man hur det känns just nu med hur det kändes för nån månad sen, eller 2månader sen, ja då är det helt galen stor skillnad. Kan nog inte riktigt sätta ord på det. Men bra är det.

Favoritord

Gjorde ett test på facebook där man fick se de ord man använt mest i sina statusuppdateringar det senaste året.
Sedan stod det med några udda ord man använt också.
Känns ju lite flummigt att arbetsintjervju tydligen var ett udda ord för mig men att Rah är mitt näst vanligaste

Lady Gaga vs Metallica


Ale rocken

Har varit sjukt uttråkad idag. Vill verkligen ut, eller ja jag ville göra något roligt. Jag är fortfarande pank och egentligen inte så lockad av att gå ut innerst inne, känner mig mest bara tvungen att göra det. Kanske bra att jag inte kan då..
Hur som helst, Bex kom precis och talade om att jag ska sitta i juryn till Ale rocken med henne ikväll eftersom Camilla är sjuk.
Sweet!
Jag har haft sån extrem abstinens efter musik och hela det köret. Mest efter att mixa, men även konserter och stämningen också. Det blir kanon det här :)

Bihåleinflammation

Planen var att ringa och höra om det fanns extra tider på jobbet idag, jobba massor nu så man håller sig sysselsatt.
Istället blev det besök hos läkaren som fick konstatera att jag har bihåleinflammation. Great..
Men men, fick penicillin så förhoppningsvis är jag frisk snart igen.
En positiv sak är att de släppte ett till grymt band till metaltown idag, Black Dahlia Murder. Metaltown hemsidan lär ju vara bästa julkalendern ever just nu. Lite lycka för varje dag, de släpper ju bara en massa bra band hitills. Det är omöjligt att låta bli att längta.

Scones

Förgyllde morgonen med en frukost på Espresso House. Egentligen har jag verkligen inte råd med sånt, men det är ju trots allt en fördel att äta frukost. Så idag har jag ätit en scone för första gången på ja..? jag vet inte hur många år.
Förstår inte riktigt vad alla ser i det. Det smakar typ inget och smular bara massor.
Men men, fick köpt busskort idag, så nu kan jag börja leva lite mer :P
Om man bortser från det faktum att jag är rätt pank.
Skulle egentligen gått till apoteket med, men kom på att jag har inget leg.. surt.
Fast å andra sidan kommer nog körkortet i veckan förhoppningsvis, och jag har 2v på mig med apoteksbesöket så det är nog lugnt.
Tänker vara mycket mer försiktig med plånboken och allt i framtiden, speciellt nu när jag insett precis hur låst man blir utan allt.
Ska försöka komma ihåg det iallafall, risken är väl stor att om ett tag har jag lämnat in jackan fylld med mina värdesaker i någon garderob igen, utan någon tanke på vad som kan hända.

Id-foton

Fick hämtat ut mitt bankomatkort efter en hel del krångel häromdagen, så nu kunde jag äntligen fixa kort till körkortet.
Egentligen ville jag göra det på samma ställe som sist, men då behövde man idkort.. o ja det har jag ju inget längre :P
Istället passade jag på att åka med mamma till älvängen idag och ta kortet på älvfoto.
Borde nog väntat o tagit kortet på automaten på centralen istället. För korten blev ändå dåliga och det var dyrt.
Jag som var så nöjd med min bild på mitt körkort, det var som upplagt för att bli besviken på det nya kortet nu.
Men men.
Igår gick jag förbi bex och råkade kolla i spegeln samtidigt. Hon är ju faktiskt jätte jätte mycket längre än mig.
Ännu en anledning att ha höga skor då..

Parkway drive

Parkway Drive till metaltown också. Det börjar bra det här.
Ska försöka låta bli att peppa såhär hårt, det kommer bara sluta som sist annars.. men det är svårt att låta bli när de har sånna här bra bandsläpp redan nu.
Dessutom kommer Cradle of filth också, kanske inte rätt beskrivning på dom men jag tycker faktiskt dom är mysiga :)
Danis skrik är bäst.

Happy ending

Nytt år snart nu iallafall. Dessutom får man lite choklad varje dag nästan hela månaden.
Jag vill ha mina nycklar, bankomatkort, körkort och busskort.
Det vill inte vara pank, låst, hatad och förkyld. Tror jag har öroninflammation på g med. Jag tror jag måste retat upp någon gud rejält eller bara kört över min karma? Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, det är löjligt mycket dåligt nu.

RSS 2.0