Resan hem

Ännu en helg över och en ny vecka att se fram emot.
Nja så kändes det inte i morse, fast mest bara för att det var måndag och jag var trött haha.
Hann precis med tåget hem igår. Någon hade parkerat framför martins bil så det inte gick att komma ut. Slutade med att han, jag och jonas fick knacka på hos alla grannar för att få ägaren att flytta bilen. Klockan gick för snabbt och när vi väl fick tag i dom som ägde bilen var det 10min kvar tills mitt tåg skulle gå. Stressigt!
Sedan när vi kom till stationen stod redan tåget där, eller var det änns det tåget? Ja då fick vi flänga runt där för att försöka fatta. Fick hoppa på tåget ändå när dörrarna gick igen.
Sedan ropar de ut något om mitt tåg på perrongen, så jag hör Martin ropa att jag är på fel tåg. Får hoppa av, knö mig förbi en liten jobbig tjej som stod och gapade hej då till en ännu jobbigare kvinna som vägrade flytta på sig när jag skulle hoppa ut..
Sedan läste vi på skylten och såg att det var rätt tåg ändå haha. Så han hoppa på och kom med tåget ändå. Tur det.
Sedan när jag kom till Göteborg hade jag ännu mer tur.. När jag hade suttit på tåget en stund och hunnit varva ner kom jag på att jag inte hade ätit på hela dagen. Peppade sönder för subway och hann precis dit innan det stängde. As nice :D

Sedan var dte dags för ännu mer krångel med bussen, har ett kort som gäller för både tåg och buss mellan gbg och varberg. Sedan ett busskort för ale. Så kan inte stämpla något av det när jag går på bussen, men de är giltliga. Får förklara hur korten funkar varje gång jag går på bussen, rätt drygt.. och just igår när jag var trött och ville hem var busschauffören trög och fattade ingenting.
Sedan hade jag såklart tagit bussen som inte matchar med den jag ska byta till sedan. Så fick stå och vänta ett tag utomhus. Kunde stannat på nisseterminalen men nope.. så smart var jag inte.
Aja kom hem tillslut ialf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0