4,5dl mindre

Idag var det blodgivning på schemat. Fick bett dem ta mitt blodtryck med och det hade blivit mycket bättre nu. Helt ärligt var det som att få svart på vitt om hur mycket bättre jag mår nu, det går inte riktigt att förklara exakt hur det känns men allt är bara så mycket bättre nu :)
Efter blodgivningen följde jag med hem till Malin där det blev middag och en massa tjöt.

Malin skulle också gett blod men hade för dåligt hb-värde, för lite järn i blodet. Så hon fick inte. Surt för henne eftersom de ändå hann sticka henne i armen och ta lite blod, nu fick hon ju inget för det. Man märker ju ändå inte direkt av om de tagit blod eller inte sen.
Eller ja, jag blev visserligen jätte yr sen hos Malin och fick sitta på golvet en bra stund haha.. men ja, man brukar inte märka det så mycket annars tycker jag.

Nu har jag suttit och diskuterat pengar med mamma en bra stund. Jag har fått jätte dåligt samvete över att jag ville spendera skattepengarna nu när de kommer. Det är ju faktiskt ganska mycket grejer som jag verkligen måste köpa, att jag älskar att shoppa blir ju bara en bonus då. Dessutom har jag sett fram emot den här dagen så sjukt extremt mycket så det går inte att beskriva alls..
men ja, nu har jag bara dåligt samvete för det.
Fast mamma fick övertalat mig om att jag förtjänar att bränna pengarna, egentligen är det mesta sånt jag borde köpt nu under året och slår man ut pengarna på de månaderna så blir det ändå rätt lite per månad.
Plus att jag kommer kunna spara ganska mycket från lönerna sen.
Så spenderar jag inte pengarna nu blir jag tvungen att spendera dom sen, så hur jag än gör måste jag ju..
Dessutom om jag inte får handla nu kommer jag bli jätte besviken, jag är jätte trött på att höra om allt som alla andra köpt och gjort, jag är as trött på att inte ha råd med någonting nångång. Dessutom har tanken på att jag får pengar nu varit en del av det som gjort att allt blivit bättre nu och jag vet att det kommer kännas ännu bättre sen när jag faktiskt kan få leva lite så som jag vill, göra sånt som jag älskar. Det är ju faktiskt helt sjukt värt.
Kort sagt, jag ska köpa upp skattepengarna, så är det bara, det blir verkligen bäst så på alla sätt.
(behövde bara övertala mig själv lite till fortfarande :P )
Fast ska ringa båda jobben imorgon och höra om ännu mer extra, skicka in papprerna till försäkringskassan med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0