Mr Nobody

Igår kväll blev det bio med Emma. Vi såg Mr Nobody. Kan ha varit den mest flummiga och konstiga film jag någonsin sett. Men vill inte kalla den dålig för jag gillade den ändå, även om jag inte fattade så mycket. Tror inte det var någon där som fattade något direkt. Men den var snyggt filmad med många snygga bilder.

Filmen handlar om Nemo Nobody (Jared Leto) som inte minns vem han är och de försöker få honom att berätta. Men allt han berättar är motsägelsefullt. Han berättar om olika liv med 3olika tjejer, Elise, Anna och Jean.
Allt går ut på hur olika hans liv blev beroende på om han när han var 9år valt att följa med sin mamma eller stanna med sin pappa när de separerade.
Första delen av filmen kändes som man förstod lite iallafall, man hoppade snabbt mellan de olika liven, fast liven däremellan var aldrig desamma heller de ändrades hela tiden, ibland hade han frun och ibland inte osv.
Men sista 20-30min, shit va flummigt det blev då!
Både jag och Emma hade suttit helt inne i filmen och verkligen försökt förstå men de sista gick bara inte att förstå. Det var så sjukt flummigt.
När han körde ner i en sjö som man redan sett honom göra massa ggr kom airbagen upp och det stod "game over" shit va jag skrattade då. Resten gick bara att skratta åt för det fanns nästan ingen koppling någonstans utan det var bara rent ut sagt flummigt.
Vet faktiskt inte om jag kan rekommendera filmen för jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Snyggt gjord men flummig. Det blir så jag kommer beskriva den.

Småttingar

Frida kom hit, tog med sin nya taxvalp Selma.
Grannen kom ut och visade sin kattunge med.

Helgsammanfattning

Det blev en fullspäckad helg.
Efter att ha sovit ett par timmar i fredags begav jag mig till Sandra för att grilla och dricka lite. Det var bara hon och jag men vi hade riktigt kul. Lite senare drog vi in till stan, tanken var Port du soleil men klockan var närmare 1, kön var lång och inträdet kändes lite väl mycket för de få timmarna vi skulle hinna vara där.
Så vi landade på Berså, aldrig varit där innan. Tveksamt om jag kommer gå dit igen, det var inte dåligt men heller inte något ställe man lägger på minnet. Jag är nog lite bortskämd när det gäller uteställen men ett enda dansgolv kändes lame haha.

På lördagen var det först jobb som gällde, därefter var det middag hos Malin. Lite knepig kväll, ett tag ville jag bara hem och tyckte att det kändes misslyckat och ett tag var det riktigt riktigt kul.
Vi tog en kort sväng på Babar. Träffade en av mina idoler och sprang på en hel del andra bekanta som jag inte sett på år.
Så det blev en riktigt bra kväll med en del rejäla egoboost kickar. Det gillar vi :)

Söndagen blev jag hemma, mådde rätt dåligt, ingen bakfylla.. har haft ont i magen sen dess, typ svidande vid revbenen. Tror det beror på stress.. ett tag trodde jag att jag höll på att bli magsjuk, mådde jätte illa hela natten mot måndagen men det gick över tack och lov. För sedan väntade ett 13timmars pass på posten, hade vart surt att missa det.
Bex var med på kort innan jag skulle till Sandra.

Reafynd

Råkade ta en lite för tidig buss till jobbet igår så fördrev tiden med en sväng på Lindex. Gjorde ett riktigt nice rea fynd.
Hittade 2klänningar jag varit o kollat på ett par gånger men aldrig rikrigt orkat prova. Nu fanns de på rea, för 79,50kr. Så bestämde mig för att köpa, men kunde inte bestämma mig om jag ville ha den i rosa eller den i aprikos.
Fick då syn på en skylt där de stod att man fick 2 för 1 på de prissänkta varorna.
Så gick hem med båda klänningarna och fick bara betala 79,50kr.
Värt!
Kan lägga till att jag dessutom var på jakt efter en klänning till Martins systers bröllop men har inte någon tid att gå i affärer och leta eftersom jag jobbar fram tills dess. Så det var riktigt nice att investera i dessa, dessutom färgglada..kan behövas i min garderob ;)

Nya skor

Efter lite sömn och en snabb tripp till Nödinge och lite fixande inför morgondagen begav jag mig in till stan för att träffa Malin.
Där blev det en hel del shoppande för min del, har skjutit upp att köpa lite saker jag behövt ganska länge nu så bäst att passa på nu när det var löning och rea.
Blev en ny kjol, 2linnen, underkläder, väska och skor.
Fynd på rean är aldrig fel. Gillar att hitta grejer man spanat in länge och märka att det reas ut nu.
Vi fyndade t.o.m. våran middag, kött på la gondola som var mycket billigare fram til kl 19. Nice :)
Sedan blev det kaffe, jordgubbar och glass hos malin.
Så det var en super nice dag idag, nya skor, jordgubbar, glass och vin. I like :D

Imorgon ska jag på dejt :) Picknick i Jönköping med Martin, jag längtar riktigt mycket :) Hoppas det blir fint väder bara.

Jobb,jobb, jobb

Varit en rätt bra dag hitills. Fick en ganska slapp lista på scandic, tack o lov för jag hade sån sjuk mensvärk så jag ville lägga mig på golvet och dö en liten stund typ.
Men som sagt, slapp stressa idag, det var riktigt riktigt nice faktiskt.
Speciellt med tanke på att jag ska jobba i natt också.
Lite segt med väntetiden emellan, men men. Har hunnit slappa hemma en stund ialf, pimpla lite kaffe,  så snart bär det av mot posten.
Jag hoppas att det är mycket roligt folk som jobbar i natt för jag är redan trött haha

Saltholmen

Sjukt varmt idag, jag som trodde att det skulle bli dåligt väder, men jag gillart.
Drog till Saltholmen med Michelle, fast först blev det en sväng på nordstan för att Michelle behövde bikini eftersom jag kom på att vi skulle bada när hon redan var i stan.

Direkt efter första doppet slog jag upp halva foten, klantigt.. Fast det såg värre ut än vad det var, blev bara några små sår lite här o var men eftersom jag precis badat och var blöt så rann blodet mycket mer.
Efter havet blev det glass (citronglass är faktiskt helt sjukt gott,måste bara påpeka det) och en till sväng på stan.
Jag blev kär vid första ögonkastet på scorett, det var ett par sandaletter som var helt sjukt snygga, tror att de kanske var på rean med, ska kolla någon dag för jag dom behövs till min framtida skovägg.
Hittade en bild på scoretts hemsida, liten men man ser ju ialf.

Twilight Eclipse

Hemma efter en dag på jobbet. Ska gå på bio med Bex ikväll. Är egentligen sjukt sugen på att gå ut. Missade både Nelly high heels partyt med gratis skor o gratis drinkar..uh..
och missade miniklassreunionen också.
Men idag, nu när jag väl är hemma, ja då händer det ingenting.. Men det är väl så det alltid är, allt eller inget.
Får ta igen det nästa helg kanske.

Så ikväll ska vi se på Eclipse, jag är inget sånt där superfan av twilight men jag gillar dom ialf så jag hoppas att den här är bra. Skulle ju tydligen vara bättre än 2an, så håller tummarna för det eftersom 2an var rätt lame.

Robyn -Dancing on my own (Buzz Junkies Radio Edit )

Gillar Remixen as mycket, orginalet blir bara segt tycker jag. Iallafall jämfört med remixen.
Hur som helst, det här är nog första gången jag verkligen gillat en Robyn låt, hennes tidigare låtar har inte varit dåliga de har bara inte tilltalat mig direkt, men den här är nice.
Fast jag gillar Remixen på Spotify ännu mer, den hittar ni här

RSS 2.0