Keso och Apelsin

Jag har aldrig varit en Keso människa, kommer ihåg i mellanstadiet när alla småmobbade dom som käkade keso när det var potatisbullar i bamba.
Men nu i veckan har jag provat det igen och nu var det annorlunda, nu var det gott, riktigt gott!
Så har käkat keso med apelsin varje morgon den här veckan, det är lätt nya favorit frukosten. Tur det för jag hade precis tröttnat på all min vanliga frukost.
Brukar ha perioder med frukostar, liksom några veckor funkar det bara med flingor, andra veckor med bara mackor och alltid speciella sorter.

Var på arbetsförmedlingen idag, eller ja tekniskt sett Ale Lotsen men det är typ samma sak så som jag fattade det ialf. Var möte för ungdomar som precis skrivit in sig. Så de berättade om lite allt möjligt, hur man hittar runt på af´s hemsida osv.
Var på ett sånt möte för 1½år sen så kändes som man redan hade koll på det mesta.
Sen är det lite synd för de kan tipsa om jobb man kan söka, eller tipsa arbetsgivaren om personer. Men jag söker ju inte i ale.. kanske borde flytta direkt ändå så jag kan skriva in mig på rätt arbetsförmedling? Hm..
Det där Ale Lotsen verkade jätte bra, de hade program för ungdomar så man kunde få småjobb, alltså jobba 40timmar någonstans där de behövde hjälp. Dock bara i Ale. Jätte smart idé, hade lätt hoppat på om jag skulle bott kvar i Ale.
Sen pratade de om en entreprenörs kurs, moa gick den, fast den här var annorlunda. Den här var för arbetslösa ungdomar, 6veckor. Jätte bra att ha när man söker jobb nu, skit fint diplom fick man med, lite flashigt ;)
Men.. det var också för ale-bor, och dessutom hoppas jag på att få jobb tills dess.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe, funderar på om jag ska ta och fixa en ny header. Det är ju något att sysselsätta sig med ialf.
Ska hämta Frida på fritids om en stund och passa henne sen. Vet inte riktigt hur länge, men ja det fett skönt att ha något att göra ett tag.
Mamma jobbar i natt, Bob är i Avesta och Bex bor i Nol hela veckan.
Så helt ensam i helgen och utan busskort. Härligt slut på den här veckan.. Jag hatar att känna mig ensam...
men men, har ju sällskap ett par timmar nu ialf. Ska bli kul att träffa Frida igen, det var ett tag sen nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0