Framtidsplaner och drömmar

Det är egentligen sjukt svårt det där med framtiden. Svårt att veta vad man vill, svårt att fokusera på det.
Som nu när jag ska söka jobb, jag har ingen aning om vad jag vill. Förutom musikproducent/ljudtekniker men det har jag sökt och det har jag planer för. Men under tiden? Vad ska jag göra tills dess?
Jag tycker det borde finnas något sånt där supertest man kan göra som talar om exakt vad man ska bli och vad man passar som.
Eller om någon kunde tala om för mig, kanske skriva en lista med några förslag.
Listan är välkommen!

Sen kan man ju inte låta bli att fundera över vart man kommit i livet. Vad hände med min Italienflytt som jag planerade när jag var 12? Eller den där utomlandsflytten överhuvudtaget. Utomlandsjobbet.. as peppad på det men ja, som vad? och vart?
och största frågan av allt; varför får jag det att låta som att det är kört? Jag är fan bara 20år jag har hela livet på mig ju.
Fast en del saker känns det som att jag missat totalt, sånt som inte går att ta igen, sånt man är för gammal för nu typ. Egentligen är det ju bara kasst att tänka så men ordspråket "man ångrar bara sånt man inte har gjort" ringer i huvudet och det går inte att låta bli att tänka tillbaks.

Nej nu får det bli lite positivt tänkande istället.. kanske borde göra en sån där dreamboard, jag tror det är ett rätt bra sätt att motivera sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0