Helgsammanfattning

Det blev en fullspäckad helg.
Efter att ha sovit ett par timmar i fredags begav jag mig till Sandra för att grilla och dricka lite. Det var bara hon och jag men vi hade riktigt kul. Lite senare drog vi in till stan, tanken var Port du soleil men klockan var närmare 1, kön var lång och inträdet kändes lite väl mycket för de få timmarna vi skulle hinna vara där.
Så vi landade på Berså, aldrig varit där innan. Tveksamt om jag kommer gå dit igen, det var inte dåligt men heller inte något ställe man lägger på minnet. Jag är nog lite bortskämd när det gäller uteställen men ett enda dansgolv kändes lame haha.

På lördagen var det först jobb som gällde, därefter var det middag hos Malin. Lite knepig kväll, ett tag ville jag bara hem och tyckte att det kändes misslyckat och ett tag var det riktigt riktigt kul.
Vi tog en kort sväng på Babar. Träffade en av mina idoler och sprang på en hel del andra bekanta som jag inte sett på år.
Så det blev en riktigt bra kväll med en del rejäla egoboost kickar. Det gillar vi :)

Söndagen blev jag hemma, mådde rätt dåligt, ingen bakfylla.. har haft ont i magen sen dess, typ svidande vid revbenen. Tror det beror på stress.. ett tag trodde jag att jag höll på att bli magsjuk, mådde jätte illa hela natten mot måndagen men det gick över tack och lov. För sedan väntade ett 13timmars pass på posten, hade vart surt att missa det.
Bex var med på kort innan jag skulle till Sandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0