Sportlife

Det är as skönt att slippa gå upp tidigt varje morgon. Jag är verkligen mer byggd för sån här dygnsrytm när man får sova till 11-12 och vara uppe halva natten.
Jag har nog valt rätt yrkesinriktning helt enkelt.

Slappade sönder ett par timmar innan mamma vaknade. Tänkte åkt och handlat åt henne, men ville inte väcka henne så tänkte ta det sen. Ovanligt att hon vaknar och blir sur på mig.. Där var den här dagen förstörd.
Shit vad jag saknade min lägenhet idag, eller ja någon egen, vilken som helst. Så sjukt mycket mer värt att bo ensam och få göra allt när man vill utan att någon klagar.
As jobbigt att vi inte har samma syn på när det är stökigt eller det är för mycket disk. Känns lite segt att behöva bråka över det när jag inte änns ser att det är stökigt eller så. Jag har inget emot att fixa det, men jag gör det när jag börjar störa mig på det och den gränsen går bevisligen långt mycket senare än hennes.
UUh jag vill bo själv... städa o greja när jag vill.

Var på Sportlife med Michelle sen ialf. Hon lär vara bästa personen man kan träffa när man är arg, ialf när jag är arg. För hon låter mig vara precis så negativ jag vill och få klaga hur mycket som helst tills allt känns bra igen.

As nice att få träna igen. Vill verkligen skaffa nytt Sportlife kort, saknar det hur mycket som helst. Fast får bli ett ale-kort, det gymmet vi var på i stan var inte alls lika bra som dom i ale enligt mig. Fast det var bara bra såsätt för att bara köpa ale kort är 100kr billigare i månaden ;)
Det var öppet hus på alla Sportlife anläggningar i GBG nu ons-sön. Så as nice att få träna gratis höhö..
Nästa vecka har Friskis & Svettis öppet hus, kanske värt att gå dit med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0