2009

Okej just nu är det nog det mesta hellre än spelningslistor :P
Men gå igenom året är också viktigt :)


Januari: Influnesa typ halva månaden. Fick jobb på Restaurangen. Sandra fyllde 20. Blev utslängd från bryggeriet och hamnade på scandic lite random.


Februari: Marionette, Sonic Syndicate och lite andra band. Firade Josie och en del andra mycket trevliga utekvällar.


Mars: Provade rosa hår. Åkte till Ullared med Moa, Michelle och Sandra. Hade en sån där lame utekväll med michelle som slutade med lång promenad från Skepplanda. Årets första stadspromenaden med takeawaycoffee med Mo. As jobbiga praktikanten började på jobbet.


April: Johannes fyllde år och jag och Moa flummade sönder när vi fixade present. Trädgårn öppnade igen efter låång väntan och mycket abstinens från min och Moas sida. Satyricon, Degradead och Zonaria spelning. Var i Varberg på studiebesök på skolan. Färgade håret svart igen, och rosa. Stod i sjuukt lång kö till trädgårn på valborg, riktigt kul dag förövrigt.


Maj: Kom in på skolan. Lackade lite på att allt var likadant hela tiden. Dead by Aril Releasefest. Ännu en sån där ovanligt as värd utekväll på trädgårn.


Juni: Sjuk. Utbildning på posten. Slutade på jobbet. Metaltown.Fick öl från en av största idolerna. Raised Fist från bron.


Juli: Piercade tungan. Började jobba ordentligt på Posten. Vann biljetter till Sonisphere och fick äntligen se Lamb of God. Tjejkväll med Mo och rosadrinkar som slutade fail och gav en sjuuukt flummig dag på Liseberg sedan. Helt galen utekväll med Sandra, Anja, Camilla och Moa på Nivå som ledde till råflummig efterfest på en fiskrestaurang och sista vinet 7 på morronen.


Augusti: Hade as värda avslutsutekvällar. Sista nätterna på posten för året. Träffade Martin. Var på Liseberg igen. Flyttade. Började skolan. Var på kräftskiva och smakade tilloch med på kräftor.. Någon snodde min mobil ur min hand.


September: Var i Jönköping för första gången. Hade massa helt awesome dagar i skolan. Marionette och Dead by April spelning. Blev drogad. Blev tillsammans med Martin. Fyllde 20år. Fick blommor till skolan.


Oktober: Anja och Sandra var och hälsade på. Martin vär också i Varberg, jag var i jönköping. Mustasch.
Halloween i Göteborg med josie och emma mfl. Ramlade och slog i huvudet. Började bli stressad.


November: Fick tag i en In Flames biljett lite hastigt. Var jätte stressad och mådde rätt dåligt. Malin och josie hälsade på. Var i Gbg. Såg Sonic Syndicate och Avatar mfl.


December: Klarade provet. Fixade praktik. Slutade stressa. Fick ledigt. In Flames, Killswitch Engage, Dead by April. Testade att spela både didgeridoo och marimba. Firade nyår hos Martin och fick massa tid med honom för en gångs skull.



Kommentarer
Postat av: moa

Va kul det vara att läsa :D haha Fick en massa flashbacks :P hahahaha! Fått mycket gjort det här året ;) Jag har ju nästan vart med om allt dte där också och har jag inte vart med så har jag hört att det pratat om det ;) haha (YYYYYYYY)

2010-01-05 @ 21:56:59
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad mycket du har vart med om:)

2010-01-06 @ 17:19:53
URL: http://basicbecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0