morgonpigg

Jag har nog blivit för van vid att va uppe på nätterna nu. Vaknade 5 igår, super pigg och halv 5 i morse lika pigg, fast jag ändå inte sovit så länge. Skönt att vakna och vara så pigg fast att det är tidigt, skulle ju trots allt upp tidigt den här helgen. Jag hoppas bara jag lyckas sova längre imorgon, blir segt att jobba natten annars.
Idag är det redan min sista dag på scandic så det känns lite lättare att gå dit idag fast jag egentligen vill vara ledig just idag.

Passade ialf på att äntligen beställa ett riktigt visa kort nu på morgonkvisten, tröttnade på mitt electron nu när jag skulle försöka betala och det inte funkade. Så om ca 10dagar kan jag betala mina bus4you biljetter och köpa biobiljetter på internet själv. Verkligen på tiden nu.

Blev väckt av telefonen i natt förresten, hade inte hunnit sova så länge så jag fattade inte att det ringde, trodde det var väckarklockan. Så jag gick upp och grejade lite innan jag kom på att något kändes inte helt rätt, kollade på klockan och såg att den var typ tio i, 00.49 för att vara exakt men jag tänkte bara på det där tio i.. och jag visste att jag hade ställt klockan på hel, 8 om man ska vara exakt där med.
Så kollade samtalslistan och såg att det hade ringt och att jag dessutom hade svarat.. haha!
Så kan det gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0