Första veckan i nya staden

Fick i ordning alla mina grejer ganska bra i torsdags.
I fredags var det inflyttningsfest, riktigt nice, även om det blev lite mycket för vissa av gästerna med båda tråkigt avslut på kvällen och tråkig dagenefter :P
Fick helt galet många myggbett dessutom :P
Men jag och Moa fick ialf käkat på chilli thai, det har vi pratat om sen vi var där sist typ i januari. Det är en nice restaurang med jätte god buffé där det är buffé på efterrätten med, helt i min och moas smak :D
Söndagen blev lugn den med, jag och Martin var och kikade på Jonas 2s fotbolls match och sedan blev det lite grill och bingolotto.

Dagarna efter det har varit sämst. Visserligen vart på stan och sökt lite jobb, kikat i affärer och besökt sportlife men ärligt talat vet jag inte om jag nånsin känt mig så ensam innan? Not nice..
Igår var värst av allt, då ville jag bara tillbaks hem till mamma, ha någon att prata med, något att göra, en kram eller bara fått höra att det blir bättre. Igår var värsta dagen på länge.
Massa mardrömmar med flera nätter i rad, inte nice alls.
Sen hade jag tänkt gå på massa gruppass i veckan, men de hade tydligen inte kommit igång med det än, så veckan blev genast välldigt välldigt mycket längre.. det sög.

Men idag på eftermiddagen blev det bättre. Då blev det en fika med Diana. Sjukt skönt att komma ifrån all den där dötiden lite. Hon fixade dessutom nr till sin gamla chef, så imorgon ska jag på intervju för ett jobb som är ni i helgen, med möjlighet till mer därefter.
Sen när vi var nere på stan ringde de från ett annat jobb jag sökt också och bad mig komma på intervju imorgon.
Så 2intervjuer i morgon! Sweet!
Helt plötsligt blev allt mycket bättre :)

Kommentarer
Postat av: moa

NICE med jobbintervjuerna :) Grattis!



Svar: Ja det är ju inte bara jag som har gjort dom det är ju också AD:n Karl och CW:n Ulrika , men ändå! :D, Gjort mycket på dom :) Jag har dels kernat jättemycket och fixat så det inte är några avstavningar ;)

2010-08-27 @ 14:10:30
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0