Måndag igen

Sonic Syndicate ur högtalarna och en kopp kaffe i handen. Skön måndags kväll.

Gått igenom mixerbordet lite mer idag, eller ja inte så lite, rätt många timmar. Det finns en del att lära sig minst sagt. Känns skönt att en del sitter kvar från gymnasiet. PFL- Pre Fader listning satt minsann kvar, kom inte på vad knappen gjorde först, men kom ihåg vad förkortningen stod för iallafall haha, alltid något.
Kommer ihåg mer än bara den knappen med, men just PFL pluggade jag och Michelle in extra hårt, vet visserligen inte varför, men vi gjorde det.

Segt bara att vara förkyld medan man har flera timmar teori. Det stör bara lite när man sitter där och hostar och snorar. Dessutom är det extra segt att känna sig febrig när lektionen börjar dra över tiden och man inte längre hänger med för 5öre över alla uttag på patchen man ska lära sig och vilka man inte behöver lära sig.

Sitter och pratar med Moa nu med om huruvida vi ska hinna färga håret innan vi ses på torsdag när vi ska se Dead by april. Jag tycker det känns som ett jätte bra tidsfördriv att fixa håret på torsdag, har ändå inget vettigt för mig på morgonen när mamma ska sova och syskonen är i skolan. Kör nog på det då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0