Slappisdag och en del metal

Haft en riktigt slappdag idag.. eller okej, jag har faktiskt varit och tränat iallafall. Fast Body Balance, så det var lugn träning. Fast nog så jobbigt när man inte är van. Kändes nog tillomed jobbigare än body pumpen, fast balance är ju mer statisk träning så det är ju inte samma sak.

Annars har jag faktiskt inte gjort något annat. Tog jätte lång sovmorgon. Är så trött hela tiden nu, så när jag väl är ledig och kan ta det lugnt blir det som någon gett mig sömnpiller typ.

Fick köpt In Flames biljett idag dock. Nice! Velat gå, men ståplatserna tog ju slut samma dag de släppte biljetterna, och jag hade faktiskt ingen lust att betala för att få sittplats.
Hade visserligen sittplats första gången jag var på In Flames, men då lyckades vi ju ta oss in bland ståplatserna ändå och stod typ längst fram.
Men men, fick tag på en ståplats biljett till normal pris, så slog till direkt.
Bara 2band kvar sen har jag sett alla mina favoritband i år! Eller ja, Avatar har jag i och för sig inte sett än, men ska kanske gå på deras spelning nästa vecka, har inte bestämt mig än.. kanske borde ta och höra med Helena om hon vill. Borde gå bara för att, det var ju as länge sen vi såg dem senast.

Är rätt sugen på att färga om håret med, verkligen inte nöjd med det rosa i luggen alls. Det ska bort.
Lite trött på mitt hår överhuvudtaget, haft lika i flera månader nu.. kankse borde prova någon ny färg? Ska iallafall försöka låta bli att klippa av det i år. Vill ha långt hår. Fast ändå inte :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0