Malin på besök

Malin var här över helgen. Igår var det jätte fint väder så först gick vi runt lite i centrum, kikade lite i affärer, jag fick visat telefonen jag funderar på att köpa. En Nokia 6600i, nackdelen är att samtalstiden bara är 4timmar, men så visade det sig att malins nya telefon har samma samtalstid och hon klarar sig. Så ska köpa den nu då. Men beställer från tele2, blir billigast så, men måste ändå vänta. Vill inte beställa hit till varberg när jag inte ändrat adress hit. Beställer hellre hem till ale då, men väntar så att jag kan få den när jag ändå ska hem i slutet av månaden.

Sen var vi på promenad i ett par timmar, gick ner till fästningen och gick läng strand promenaden och sen upp igenom varberg. Det är jätte fint här, så extra härligt att promenera då. Mysigt att kunna gå och prata och skönt att få massa frisk luft.
Sedan hyrde vi lite filmer och tänkte slappa hela kvällen med vin och film. Nackdelen var att datorn vägrade att hitta filmerna. Men Michelles brända film jag fått, den fungerade. Dessutom har jag hyrt film innan och de har också fungerat, alla förutom en. SÅ kändes rätt trist att vara laglig och hyra film när det ändå inte fungerar jämt. Då ber de ju om att man ska ladda ner?
Vi fick ringa runt och försöka få tag på folk som kunde förklara vad vi gjorde fel eller hur vi kunde få in filmen på datorn för att komma åt den,vi tänkte att det kankse var för att de var kopierings skyddade som de inte fungerade. Men en av filmerna fungerade iallafall, Hanna Montana.

Sedan drack vi vin, gjorde alkoholtest på iq.se och försökte få filmerna att fungera igen, men nej det gick inte. Så tillslut såg vi på Torkel i Knipa via Youtube istället.


Det blev tjejiga barnfilmer, kinderägg, julmust och och ett glas vin, lugn lördag helt enkelt


Malin blev ledsen för att hon inte fick sms, så då åkte vin flaskan fram...
hah nja, egentligen satt vi och skrattade som fan åt något helt annat, helt flummiga, sockerkick från julmusten kankse?


Mitt resultat på testet.. ändå klagar folk på mig, malin satt och såg jag inte fuskade på testet så ingen kan säga något


Malins resultat... först fick hon på värsta, så sa hon att hon överdrivit lite och skulle göra ett med helt ärliga svar efter att hon såg hur lågt jag fick.. så det här är hennes resultat med putsade svar XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0