Bara för att..

Nu har jag spenderat 3 helger kvar här i Varberg och nu när jag äntligen ska få åka hem till Göteborg över helgen och har massor planerat. Ja då får vi en självstudie som vi ska göra i grupp och kommer va tvungna att vara i skolan för. Av alla veckor..

Så jag hade egentligen tänkt åka hem på onsdagkväll, men det kan jag väl glömma. På torsdag måste jag hem för då är Sonic Syndicate konserten eller ja, tekniskt sett Takida, Sonic är ju bara förband men vi går ju dit för deras skull;)
Så jag hoppas verkligen inte att vi blir tvungna att åka till skolan på fredag. Känns mest segt bara för att tågbiljetterna kostar en del, det svider iallafall extra när man är fattig student.

Dessutom had ejag så mycket att hinna med när jag var hemma. Sonic Syndicate konserten, kanske Avatar och degradead. Färga håret, hänga med bex till stallet, kolla med bob om han kan visa lite grejer om trummorna igen och kankse stämma lite till, åka till stan och kolla lite grejer jag behöver köpa, kanske övningsköra.. stort kanske framför det.....och inte att glömma ut och fira Moa.
Segt om fredagen går bort till skolan då. Håll tummarna på att jag slipper.

Strax ska jag iallafall dra ner till gymmet, lyckades få en plats på Body Pumpen ikväll, så lite tur har jag trots allt :)

Kommentarer
Postat av: moa

ÅÅÅÅÅÅHHH... typiskt ..... (vadå som att det skulle vara nån risk att du glömmer mig :O !?!?!?!)

2009-11-23 @ 20:23:48
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0